If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
of of ... s-a mai scris si pe aici si s-a scris si pe threadul de discutii despre filtrul de polen.
Tudor: am primit cele 10 filtre. Nu am ajuns inca in posesia lor ca le-a ridicat sotia de la posta, dar sper sa fie ok. Revin cu amanunte. Pana atunci, mersi si un UP si de la mine.
stima
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
@ BeciAcustic: inca nu a montat nici un membru pe Ph2 (sau cel putin nu a zis nimeni), dar eu zic ca se poate monta fara probleme, vezi aici: http://www.forum-auto.com/marques/da...jet245-280.htm , in poze se vede cum e decupat locul pe Clio III din fabrica, locul e exact ca la Ph2, iar filtrul care il vand eu e pentru Clio III ( nu e defapt pt logan, dar e acelasi grup de climatizare ca la Clio III)
deci, din cele 10 filtre trimise la arad, au fost montate un numar de 7 ... 3 urmand a se monta saptamana asta.
mersi tudor
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
La Piatra Neamt, azi dimineatza am luat cele 2 filtre. De fapt au ajuns chiar de ieri la posta. Destul de interesanta expeditia rapida, in numai 2 zile. Tks. Maine le voi monta si voi vedea diferentele la depunerea prafului pe bord.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment