If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
as dori o explicatie,unde vine montat acest filtru ce trebuie sa tai sa demontez am vazut niste poze dar nu am inteles nimic din acele poze,doresc sa montez si eu acest filtru dar fara eventuale poze clare si explicate parca nu as mai vrea,asa ca help me cu jpg-uri clare si explicate
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
multumesc pt efort fane_cl dar al tau nu l-am putut deschide
multumiri d-lui Tudor B pe al tau l-am putut viziona si acum am inteles ce si cum si unde se monteaza
multumit deplin si va urez o zi buna tuturor
DRIVE SAFE
P.S. de unde pot cumpara asa ceva la ce preturi sunt si care sunt cele mai indicate,va multumesc
Poti cumpara de la mine, preturile actuale la filtru cu carbon pt Logan:
1 buc = 55 lei
2 buc = 100 lei
3 buc = 145 lei
4 buc = 190 lei
5 buc = 230 lei.
TAXELE POSTALE INCLUSE
in cat timp soseste in caz ca fac comanda,ca eu nu prea sunt de gasit acasa,si cand soseste ce trebuie platit,doar preturile afisate de tine sau si altele,sa nu ma fac de kk ca e criza si se mai intampla sa nu ai lovele in casa
sper ca nu supar pe nimeni cu intrebarile mele
DRIVE SAFE
De la comanda in 4 zile max ai coletul la oficiul postal de care apartii (exceptand daca pleaca la sfarsit de saptamana), de exemplu, daca imi dai maine (marti) comanda, pana la ora 5, coletul pleaca marti iar pe vineri ai putea sa-l ridici, daca pleaca miercuri, s-ar putea sa nu ajunga decat sambata, cand majoritatea oficiilor sunt inchise, atunci ar trebui sa astepti pana luni ca sa ridici coletul. Coletul sta la dispozitia ta la oficiul postal, daca trec 2 zile de la instiintare si nu l-ai ridicat se percepe taxa de magazinaj, iar dupa 5 zile daca nu l-ai ridicat este trimis inapoi. Preturile care le-am pus sunt preturi finale (includ taxele postale), adica atat vei avea de achitat la oficiul postal, in functie de cate filtre comanzi.
@ Claudiu_l_g - nu am primit comanda de la tine, nici nu pot sa-ti trimit PM, eventual da-mi un mail cu nume si adresa la tudor_bag@yahoo.com sau un tel la 0766 714 603
@B74NYT - astept comanda.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment