salut ..vreau si eu..ai pm
[Vand] Filtre De Habitaclu Logan Cu Carbon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by tonica View Post...stiti este fizic vreun filtru montat pe un ph2 sau doar pareri ca se poate sau nu se poate monta pe el
deci se monteaza 100%. zvonuri cum ca nu se poate monta sunt deja povesti pescaresti. ia cu incredere ca tudor vinde marfa buna.sigpic
Comment
-
la ph2 sint 2 tipuri de aeroterma, una este identica cu ph1 iar a doua este diferita chiar la locul in care se monteaza filtrul.din pacate nici cei de la fabrica nu stiu ce tip de filtru se monteaza pe acest tip de aeroterma.daca cineva stie ce tip de filtru se monteaza are de la mine o sticla de vin trimisa prin posta.
Comment
-
@zlate58: Te referi la faza din pozele postului ala ? Ca trebuie taiat ceva mai mult la ph2? Daca este alt tip, revino cu poze te rog. http://www.loganclub.ro/forum/showpo...9&postcount=76sigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
Am fost plecat in concediu, motiv pt care nu am putut raspunde.
Pentru faza 2 este grupul de climatizare identic de pe clio 3 ( ma refer la locul unde se face decupajul), filtrele care le am eu sunt pentru clio 3, deci facute exact pentru faza 2, dar se pot monta fara probleme pe faza 1.
Diferenta intre un filtru normal si cel cu carbon, este in modul de filtrare, filtrul normal opreste praful si frunzele pe cand cel cu carbon activ reduce si noxele care intra in habitaclu.
Pentru Kia CEED inca nu am, producatorul inca nu fabrica.
Preturi filtre cu carbon pentru Logan:
1 buc = 55 lei
2 buc = 100 lei
3 buc = 145 lei
4 buc = 190 lei
5 buc = 230 lei.
TAXELE POSTALE INCLUSE
Comment
Comment