[Vand] Filtre De Habitaclu Logan Cu Carbon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai PM .

Comment

• Originally posted by Tudor B View Post
      @ Bad Wolf: Daca iese aer prin partile laterale ale filtrului s-ar putea sa fi taiat putin prea mult, acele excrecente de pe lateral trebuie lasate (le-am marcat in poza), pentru ca acestea au loc in capacul filtrului, acest filtru e identic la dimensiuni cu cel de origine sau alte filtre, aerul va iesi si cu alte filtre.
      Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic.Eu am taiat si am lasat partea marcata de tine.Degeaba....iese aer.Am izolat pe margine cu banda de hartie.Initial m-am gandit la silicon.La urmatorul filtru incerc.

Comment

• Originally posted by Bad_Wolf View Post
        Salut, am montat azi un filtru de polen de la Tudor. Vreau sa stiu de la cei care au mai montat daca pe langa filtru iese aer, pentru ca la mine desi am taiat dupa model se simte ca iese de aer prin parti. Mersi
        asa am patit si eu cand am montat prima data filtru iesea aer pe langa el, pe margine am bagat banda izolatoare la greu, dar la al doilea filtru montat mi-am dat seama ca pe primul nu l-am bagat cum trebuie (pana se aude un click), era un tutorial pe aici cu montat filtru, acum nu mai am probleme, bafta
        GL24NEK AMBITION 1,5DC

Comment

• Tudor b,filtru asta de polen care le-ai prezentat,intra usor la logan?

Comment

• Filtrul acesta, fata de alte filtre cu hartie filtranta obisnuita, este mai putin maleabil datorita hartiei de filtru cu carbon care e mult mai groasa decat hartia obisnuita, si datorita cadrului de plastic ceva mai tare, dar intra si filtrul acesta la fel de bine ca celelalte, pana la urma nu trebuie bagat/scos saptamanal, eventual il mai scoti o data la 6 luni sa il mai scuturi de mizerii, iar dupa un an il schimbi.

Comment

• AM rezolvat si eu problemacu burete cu autoadeziv care se pune la geamuri, am dat de jur -imprejur la filtru si acum nu mai scapa deloc, parta nashpa e ca clema aia de face click era f prost turnata si s-a rupt cand l-am pus prima data.
              sigpic

Comment

• Esti din Cluj? Cat costa daca ne intalnim?, adica fara transport...
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Pt Cluj costa 50 lei

Comment

• Salut. Mai vreau 3 bucati. Daca nu mai ai adresa da-mi pm. Multumesc si sarbatori fericite!

Comment

• Am trimis coletul. Un Paste fericit!

Comment

• Un filtru pentru mine, te rog. Ai PM
                        Mulţumesc şi baftă.

Comment

• mai vreau si eu un filtru ai PM! mersi mult

Comment

• Salut. doresc si eu 2 bucati, sa le schimb pe cele de anul trecut.
                            Ai PM!

Comment

• Am primit coletul. Urmeaza traba cea mai "usoara"!!
                              Multumesc si bafta.

Comment

• sal as dori si eu un filtru carbon iti las pm merci o zi buna

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google