Ai PM .
[Vand] Filtre De Habitaclu Logan Cu Carbon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Tudor B View Post@ Bad Wolf: Daca iese aer prin partile laterale ale filtrului s-ar putea sa fi taiat putin prea mult, acele excrecente de pe lateral trebuie lasate (le-am marcat in poza), pentru ca acestea au loc in capacul filtrului, acest filtru e identic la dimensiuni cu cel de origine sau alte filtre, aerul va iesi si cu alte filtre.
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostSalut, am montat azi un filtru de polen de la Tudor. Vreau sa stiu de la cei care au mai montat daca pe langa filtru iese aer, pentru ca la mine desi am taiat dupa model se simte ca iese de aer prin parti. MersiGL24NEK AMBITION 1,5DC
Comment
-
Filtrul acesta, fata de alte filtre cu hartie filtranta obisnuita, este mai putin maleabil datorita hartiei de filtru cu carbon care e mult mai groasa decat hartia obisnuita, si datorita cadrului de plastic ceva mai tare, dar intra si filtrul acesta la fel de bine ca celelalte, pana la urma nu trebuie bagat/scos saptamanal, eventual il mai scoti o data la 6 luni sa il mai scuturi de mizerii, iar dupa un an il schimbi.
Comment
-
AM rezolvat si eu problemacu burete cu autoadeziv care se pune la geamuri, am dat de jur -imprejur la filtru si acum nu mai scapa deloc, parta nashpa e ca clema aia de face click era f prost turnata si s-a rupt cand l-am pus prima data.sigpic
Comment
Comment