[Vand] Filtre De Habitaclu Logan Cu Carbon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Domnu au ajuns filtrele la mine! Multumesc,om de incredere,recomand tuturor!!Spor la vanzare si toate cele bune!!

Comment

• @lucicu26: Orice masina se abureste cand e cald si ploua torential, secretul e sa directionezi ventilatia pe la parbriz si cel putin treapta 1, cu AC se dezabureste instantaneu pt ca AC are si functia de dezumdificare, nu are legatura cu filtrul montat.

Comment

• Am primit si eu astazi filtrele .Au fost ambalate "calumea" si pot sa zic ca m-am plictisit cat timp mi-a luat sa le desfac . In rest nota 10 , cand sunt pa filtrele acestea , revin cu inca o comanda . O seara placuta

Comment

• Salut! M-ar interesa un filtru de polen cu aceste dimensiuni daca ai:
          L = 23,5 cm l = 20 cm H = 2 cm. Cu carbon as prefera. Multumesc!

Comment

• Eventual zi-mi si pt ce masina e.

Comment

• Salut! E pt Hyundai Accent model 2007. Ma gandeam poate ai ceva care s-ar potrivi de la alta masina de aceea nu ti-am dat decat dimensiunile.

Comment

• Pentru Accent III pot sa-ti aduc filtrul din link
                Air Top Italia: produttore leader di filtri aria abitacolo per veicoli. Scopri la nostra gamma completa: fibra, carboni attivi, combinati e 3Active.

Maine iti dau si un pret

Comment

• multumesc

Multumesc Tudor, azi am montat filtrul. Totul este ok, coletul a ajuns in stare foarte buna.

Comment

• Salut! mai ai filtre de habitaclu pt logan?

Comment

• Salut,vreau si eu un filtru.
                      Id:viorel_the_best/ 0762 403 490
                      Mersi,astept add sau tel sa vb despre livrare.

Comment

• Tudor_B astazi am primit coletul (exact cum ai spus cel tarziu marti dimineata il pot ridica) totul s-a potrivit la fix. Pentru cei care vor sa isi monteze si ei pe PH2 sa aiba grija ca locasul nu este identic ca cel de pe PH1 (din filmuletul de la sectiunea How to...). In partea de jos este un prag iesit inafara, decupati si acea portiune pana jos si se potriveste perfect filtrul. intra cu un efort minim. Din toata operatiunea asta de montare cel mai dificil este decupatul. E o pozitie nebuna.

Comment

• Salut!Se potriveste si la logan facelift?

Comment

• Se potriveste la logan/logan facelift/sandero

Comment

• am primit aseara pachetul cu filtrul de polen, multumesc pe aceasta ocazie pt operativitate!

Comment

• Multumesc pt aprecieri.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google