Intrebare de N00B . VOI cum ati ajuns sa aveti acces sa taiati portiunea aia pentru ca baga filtru de carbon acolo ?! M-ar tenta si pe mine treaba asta (e cam praf prin instalatie) Dar de-abia am apucat sa ma uit sa vad daca exista si la mine acel lacas .
[Vand] Filtre De Habitaclu Logan Cu Carbon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu de exemplu decupez din lateral, dau scaunul pasager maxim in spate si am o scula cu o lama care se incalzeste f tare cu care decupez, dureaza max 10 min, se poate face si cu un cutter, dar atentie la vaporizatorul de A.C. care e in apropiere
Comment
-
Originally posted by gabinicu77 View PostSalut Tudor,
ai PM cu o comanda pentru un filtru cu carbon pentru ph1.
Up!
Azi dimineata am fost la posta si am ridicat filtrul. L-am montat rapid si totul este ok. Merci.It's nice to be important but it's more important to be nice!
Comment
-
Este si pt Golf 5 / Seat toledo 3
WZ1473 - de la 65 lei - 1 bucAttached Files
Comment
-
vreau si eu un filtru cu carbon activ de la ZeroPolution WZ1480 ptr logan! ai PM!!!
Comment
-
salut...confirma si aici ca ai (primit pm de la mine)trimis la Alin Dragan te rog.. inca o data urgent..trebuie sa ajunga pana joi...ai pm (filtru ptr logan cu carbon)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment