Filtrul a plecat spre Alin
[Vand] Filtre De Habitaclu Logan Cu Carbon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
multumesc tudor pentru promptitudine si pentru telefon si multumesc lui mumus ca aseara la ora 10 s-a deranjat pentru mine sa dea comanda. astept filtrul. te anunt cand il primescDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
nu aveai tu treaba daca punea el sau nu. te-am rugat doar sa dai comanda, nu sa te asigur ca o si pune la posta. trebuia neaparat sa ajunga azi ca asa am vorbit cu cel care vrea sa i-l montez, si daca nu ma ajuta mumus cu comanda luni seara nu il mai primeam azi. ca netul mi-a venit abia marti seara (mama lor). daca o sa mai am oameni care vor filtru cu carbon o sa apelez la tine cu cea mai mare incredere. de altfel esti salvarea mea, ca in alta parte nu am vazut filtru cu carbon, si mosulica asta doar cu carbon vrea, ca deh...are prestige 16v (aka maybach)
l-am montat la om pe masina. pe langa cel original e foarte zdravan ca sa zic asa. nu ma asteptam. eu eram obisnuit ca e moale. a plecat omu multumit. nici fluxul de aer nu are de suferit. mersi inca o data. pe viitor s-ar putea sa mai fac comenzi la tine. salutDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Comment