Montez filtru de habitaclu Logan, metoda prin care se decupeaza in lateralul grupului de climatizare. Folosesc filtru cu carbon, marca Zero Pollution. Pretul operatiunii este de 70 RON, include si filtrul. Anunt valabil pentru Cluj-N, si pentru doritori care trec prin Cluj. Telefon: 0766 714 603.
Montez Filtru De Habitaclu Logan In Cluj-Napoca
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca montezi in cluj napoca nu era mai bine daca postai in sectiunea de la cluj?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Ne dai si noua cateva detalii privind montajul eventual un tutorial si poze? Sau ramane secret profesional?
Comment
-
Nu este nici un secret, eu ofer acest serviciu pentru ce neindemanatici sau fara timp, daca dati un search cu "filtru polen" va edificati pe deplin, eu nu am poze sa va exemplific, se monteaza unde trebuia sa monteze constructorul dar "design to cost" a scos din lista de accesorii acest accesoriu extrem de necesar.
Comment
-
Ii filtru original de clio 3 ?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Montez filtru de habitaclu Logan, metoda prin care se decupeaza in lateralul grupului de climatizare. Folosesc filtru cu carbon, marca Zero Pollution. Pretul operatiunii este de 70 RON, include si filtrul. Anunt valabil pentru Cluj-N, si pentru doritori care trec prin Cluj. Telefon: 0766 714 603.
Comment
Comment