If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut!Postez din partea UNUI PRIETEN care doreste sa vinda:
-4 jante aliaj-450 lei(negociabil)
-un Subwoofer "MAC"cu statie,cabluri +2boxe de pe un hyundai-400 lei PRET FIX
Daca e cineva interesat de produse poate lasa un mesaj aici sau in privat.
NUMAI BINE!!
Salut jantele sunt ale mele. Nu sunt strambe, nu sunt indoite, ovale....etc. trebuie echilibrate, normal..Au bezele zgariate. nu ciobite, nu sarite bucati din ele...sunt doar zgariate, de la borduri.
Salut. nu prea ma intereseaza schimburi. Pentru ca mi-am bagat cam toti banii in masina, care de fapt nu e a mea ci e a lu taica-meu si tot apar divergente intre noi.(stilul batranesc vs stilul golanesc sa zic asa). Masina personala n-am daca as fi avut le-as fi pastrat pentru mine si sub-u si jantele..deci ms frumos dar refuz.
Hai noroc. Sa caut un telefon cu o camera mai buna decat a mea si o sa fac.
Pentru cei care ar fi interesati, am 2 cauciucuri de vara sunt mai tocite intr-adevar da le dau si pe astea, eu unu nu mai am ce sa fac cu ele. Dar automat pretul transportului va creste.
De subwoofer nu e nimeni interesat?
Last edited by sichigea; 28 April 2012, 13:23.
Reason: Automerged Doublepost
Statia si subwooferul sunt luate la pachet, aceeasi marca. subwoofer-ul scoate 250 de watti nominali..si statia tot atat are pe iesire. Nu are un bass stresant, e mai mult pentru un plus de bass. Dar suficient cat sa iti slabeasca incuietoarea de la portbagaj. In masina bass-ul se aude clar. Eu il tin la jumate in statie si la maxim in casetofon. Ca o idee, in oglinda retrovizoare din masina nu poti sa vezi in spate cand ai dat drumu la muzica tare. Altceva?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment