VAND Jante Aliaj Si Subwoofer-cabluri-statie-boxe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND Jante Aliaj Si Subwoofer-cabluri-statie-boxe

Salut!Postez din partea UNUI PRIETEN care doreste sa vinda:
    -4 jante aliaj-450 lei(negociabil)
    -un Subwoofer "MAC"cu statie,cabluri +2boxe de pe un hyundai-400 lei PRET FIX
    Daca e cineva interesat de produse poate lasa un mesaj aici sau in privat.
    NUMAI BINE!!
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 26 April 2012, 23:12.

ce et au jantele ? sunt indoite sau strambe ceva ?
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

jantele au mici zgirieturi (buzele sunt intregi) trebuie doar vopsite(daca doresti) si au distanta 4X100.

Comment

Salut jantele sunt ale mele. Nu sunt strambe, nu sunt indoite, ovale....etc. trebuie echilibrate, normal..Au bezele zgariate. nu ciobite, nu sarite bucati din ele...sunt doar zgariate, de la borduri.

Comment

O poza cu jantele pe logan vopsite in photoshop(ca o idee)

Am uitat sa precizez jantele sunt pe 15".
          Attached Files
          Last edited by 77sky; 26 April 2012, 23:45.

Comment

salutare !
            ofer 350 lei pe jante ! daca esti de acord astept un raspuns de la tine sa vedem cum facem.
            toate cele bune!
            "pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:

Comment

Salut. M-am razgandit. Jantele nu scad sub 400 de lei.

Comment

salut

Cauciucuri nu dai la ele? Dai la schimb cu niste jante originale de opel pe 14 tot 4x100 cu tot cu cauciucuri + ceva de la tine?

Comment

salut

Salut. nu prea ma intereseaza schimburi. Pentru ca mi-am bagat cam toti banii in masina, care de fapt nu e a mea ci e a lu taica-meu si tot apar divergente intre noi.(stilul batranesc vs stilul golanesc sa zic asa). Masina personala n-am daca as fi avut le-as fi pastrat pentru mine si sub-u si jantele..deci ms frumos dar refuz.

Comment

niste poze mai detaliate cu jantele se poate?
                    mersi mult!
                    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

Hai noroc. Sa caut un telefon cu o camera mai buna decat a mea si o sa fac.

Pentru cei care ar fi interesati, am 2 cauciucuri de vara sunt mai tocite intr-adevar da le dau si pe astea, eu unu nu mai am ce sa fac cu ele. Dar automat pretul transportului va creste.

De subwoofer nu e nimeni interesat?
                      Last edited by sichigea; 28 April 2012, 13:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ceva detalii la statie si sub? Putere statie, putere sub, etc?

Comment

sub

Statia si subwooferul sunt luate la pachet, aceeasi marca. subwoofer-ul scoate 250 de watti nominali..si statia tot atat are pe iesire. Nu are un bass stresant, e mai mult pentru un plus de bass. Dar suficient cat sa iti slabeasca incuietoarea de la portbagaj. In masina bass-ul se aude clar. Eu il tin la jumate in statie si la maxim in casetofon. Ca o idee, in oglinda retrovizoare din masina nu poti sa vezi in spate cand ai dat drumu la muzica tare. Altceva?

Comment

Te intereseaza schimbul statie si wooferului cu un samsung galaxy mini, in iulie face un an telefonul. Daca da da'mi un pm te rog si vorbim.
                            sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

salut ce ET? au jantele iti ofer 400 ron pe ele

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google