VAND Jante Aliaj Si Subwoofer-cabluri-statie-boxe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

difuzoarele? ce firma sunt? cat timp ai folosit subwooferu-l? in ce stare este?
    MY CLA

Comment

Din cate stiu a vindut jantele

Comment

Salut

Teoretic jantele sunt vandute. Luni pleaca de la mine...cat despre subwoofer si acesta pleaca tot luni.. Insa pentru curiosi, asa cum am zis subwooferul si statia sunt luate la pachet. Le am pe masina cam din octombrie anul trecut. Am avut grija cand caram ceva cu masina sa protejez subwooferul, mocheta de pe el este ca noua. In portbagaju masinii nu au stat scule si alte obiecte murdare. Numai bine!

Cat despre difuzoare, nu sunt cine stie ce. Sunt boxele stock de pe un Hyundai Lantra din 1997. Au forma ovala, si se aud ceva mai tare decat boxele stock de pe Logan. N-are rost sa le laud, spun ceea ce sunt. Cheers!
        Last edited by sichigea; 5 May 2012, 00:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

salut

Salut!! Azi au plecat si jantele si subwooferul. Se poate inchide. Multumesc frumos!

Comment

Originally posted by sichigea View Post
            Salut jantele sunt ale mele. Nu sunt strambe, nu sunt indoite, ovale....etc. trebuie echilibrate, normal..Au bezele zgariate. nu ciobite, nu sarite bucati din ele...sunt doar zgariate, de la borduri.
            Citeste a i c i !!
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google