Se pun la vanzare cateva elemente provenite din masinuta mea, elemente care au fost inlocuite.
1. Player Sony CDX GT 440U + Stick 8G - 275 RON - Negociabil
Detalii tehnice aici
Stare produs foarte buna 9,5/10. Inca in garantie. La cerere se asigura si montaj.
2.Volan Logan PH2 nou - 100 RON - Negociabil
A fost montat pe masina pentru 2 ore pana s-a facut o constatare de garantie. si cateva poze apoi a fost inlocuit cu cel care este acuma pe masina.
3. Boxe stoc Logan - Blaupunkt - 6 bucati - 50 RON perechea.
Doua perechi au fost schimbate destul de repede dupa ce am luat masina, cam 2-3 luni. Ultimele au fost schimbate acum o saptamana.
4. Consola bord PH2 - 25 RON
Stare buna, prezinta cateva mici zgarieturi.
5. Maciulie schimbator + Manson Schimbator - 50 RON
Maciulia este intacta, mansonul este un pic ciupit in zona de prindere cu maciulia. Maciulia nu este cea de piele.
6. Carenaj plastic scaune fata 3 bucati - 10 RON bucata
7. Deflectoare Vant Logan de origine fata + spate - 150 RON Negociabil.
Au fost montate pe masina aproximativ 1 an de zile, una din ele prezinta mici zgarieturi. Vin insotite si de clemele de prindere.
8. Aeratoare logan complete culoare gri 4 bucati - 50 RON.
Preturile sunt negociabile in limita bunului simt. Din pacate nu am poze cu toate elementele in momentul de fata dar le voi posta in cel mai scurt timp posibil.
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
1. Player Sony CDX GT 440U + Stick 8G - 275 RON - Negociabil
Detalii tehnice aici
Stare produs foarte buna 9,5/10. Inca in garantie. La cerere se asigura si montaj.
2.Volan Logan PH2 nou - 100 RON - Negociabil
A fost montat pe masina pentru 2 ore pana s-a facut o constatare de garantie. si cateva poze apoi a fost inlocuit cu cel care este acuma pe masina.
3. Boxe stoc Logan - Blaupunkt - 6 bucati - 50 RON perechea.
Doua perechi au fost schimbate destul de repede dupa ce am luat masina, cam 2-3 luni. Ultimele au fost schimbate acum o saptamana.
4. Consola bord PH2 - 25 RON
Stare buna, prezinta cateva mici zgarieturi.
5. Maciulie schimbator + Manson Schimbator - 50 RON
Maciulia este intacta, mansonul este un pic ciupit in zona de prindere cu maciulia. Maciulia nu este cea de piele.
6. Carenaj plastic scaune fata 3 bucati - 10 RON bucata
7. Deflectoare Vant Logan de origine fata + spate - 150 RON Negociabil.
Au fost montate pe masina aproximativ 1 an de zile, una din ele prezinta mici zgarieturi. Vin insotite si de clemele de prindere.
8. Aeratoare logan complete culoare gri 4 bucati - 50 RON.
Preturile sunt negociabile in limita bunului simt. Din pacate nu am poze cu toate elementele in momentul de fata dar le voi posta in cel mai scurt timp posibil.
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
Comment