230 ron transport inclus
Vand Huse Dacia Logan Gen Tapiserie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
daca mai ai modelul din foto atasate as vrea sa discutam achizitionarea unui set.
Comment
-
Originally posted by bGy View Postgauri pt tetiere?
Salutare,
Cunosc modelul acesta de huse pentru ca am avut si eu , numai ca eu am dat 250ron pe ele. Ideea este ca pica perfect pe scaune si le imbraca bine pe margini.
Gaurile pentru teiere sau reglaj lombar se dau dupa ce le puneti pe scaune.
Scoateti rozetele de reglaj si trageti bine husele.Incercati sa va asezati pe scaune de cateva ori pana se intind ele bine pe scaun, dupa care cu o tigare aprinsa le gauriti acolo unde intra tetierele. Materialul fiind sintetic se va lipi pe marginile gaurilor facute cu tigarea si nu veti avea probleme sa se desire.
Succes si bafta la vanzare.
PS.
Eu am avut in 4 ani 3 feluri de huse pe care le-am dat la gunoi in 20.000km parcursi cu masina.
Daca stiam ca existau ultimemele huse pe care le-am luat nu mai aruncam banii aiurea pe huse made in Vitan sau alte magazine care vand huse valabile pentru 20 modele de masini.real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostSrugurii sunt acrii??
Salutare,
Cunosc modelul acesta de huse pentru ca am avut si eu , numai ca eu am dat 250ron pe ele. Ideea este ca pica perfect pe scaune si le imbraca bine pe margini.
Gaurile pentru teiere sau reglaj lombar se dau dupa ce le puneti pe scaune.
Scoateti rozetele de reglaj si trageti bine husele.Incercati sa va asezati pe scaune de cateva ori pana se intind ele bine pe scaun, dupa care cu o tigare aprinsa le gauriti acolo unde intra tetierele. Materialul fiind sintetic se va lipi pe marginile gaurilor facute cu tigarea si nu veti avea probleme sa se desire.
Succes si bafta la vanzare.
PS.
Eu am avut in 4 ani 3 feluri de huse pe care le-am dat la gunoi in 20.000km parcursi cu masina.
Daca stiam ca existau ultimemele huse pe care le-am luat nu mai aruncam banii aiurea pe huse made in Vitan sau alte magazine care vand huse valabile pentru 20 modele de masini.
daca dau 2 milioane pe niste huse sa le ard cu tigara dupa aia, sigur strugurii sunt dulci, extrem de dulci.
Nu inteleg de ce te-ai bagat sa ma comentezi repede pe mine.
Deaia e asa mare inghesuiala ca la alte huse, pentru ca strugurii sunt acrii. Ardele tu frate cu tigara.
Te pup din mers, lent.Last edited by bGy; 14 June 2012, 10:03.sigpic
Comment
Comment