[VAND] Toba Finala Sport Carub

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Toba Finala Sport Carub

Am toba de 1 luna si 2000km parcursi cu ea.
    A fost montata profesional la Stelco, are traseul facut sa fie plug&play (daca ai aparat de sudura). Vine cu colier de prindere si silencer detasabil.

Toba am luat-o ca un moft dar nu am reusit sa ma obisnuiesc cu ea la drum lung, pt oras este ft misto.

O mai tin pe masina saptamana asta daca cineva este interesat de proba.

Pret: 219 ron / contact 0740901576
    Attached Files

un up de la mine toba este de nota 10 daca este montata pe 16v am eu modelul acesta si se aude decent iar cu silenceru nu se aude deloc...pe 1.4 si 1.6 se aude mai tare...
    MY CLA

Comment

si pe 1.5 se aude demential
      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

S-ar putea sa vin eu cu o oferta saptamana viitoare ... Acum nu am banii ! Revin pe saptamana viitoare , as fi foarte interesat !

Comment

daca o lasi la 200 cu tot cu transport da-mi un bip 0727336136 si te sun eu sa-ti dau adresa
          Vand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
          http://www.loganclub.ro/forum/showpo...56&postcount=1

Comment

fara suparare dar in targ costa 150 lei toba aceasta ... mai taie din pret !

@bgy - de ce spui asta?
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

@bgy spune asta ca nu am vrut sa ii vand http://www.loganclub.ro/forum/vand_d...2.html?t=41932 cu 2500E.
              Nu il cunosc personal pe acest copil care cauta numai pomana din partea tuturor.

@Dany_DNY pai eu nu vand doar toba si atat. Daca te-ai uita bine in poza ai observa ca are si traseul facut + colier, care costa in jur de 100ron.

Oricum pretul e negociabil.

@ wasntme daca nu se vinde cu mare drag.
              @ motorulro prefer sa o dau in bucuresti ca e mai usor, dar daca nu o vrea nimeni ti-o trimit !
              Last edited by antiku; 6 June 2012, 16:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Scade pretul sau inchidem taraba.

Comment

Ceea ce numesti tu traseu este incorect... Spui traseu atunci cand schimbi tot de la colectorul de evacuare in spate, cu un diametru marit, sau de la catalizator in spate, cu un diametru marit.
                  Pretul este exagerat... La banii astia, ma duc in targ, iau frumos un carub nou si il montez la nea adrian... Hai prietene fii intelegator si nu mai cere o caruta de bani pe ceva ce nu valoreaza decat jumate

Comment

Toba care o am este 150 ron in targ si 100 montaj la Adrian.

Dat fiind ca e pregatita de montaj consider ca e un pret corect. Nu te mai consta 100 ron sa o montezi te costa cativa zeci de lei.

Pretul scade la 190 ron mai jos nu o las. Daca vreti duceti-va in targ !! ca tot atat il aduceti in discutie

@ cristi_ccd jumatate ? da nu iti e asa unpic ? toba aproape noua montata calumea, cu proba pt cine vrea sa vada daca ii place sau nu . sa o dau cu 100 ron ? toti vreti pe de POMANA, frate dute in targ si ia-ti de acolo !
                    Last edited by antiku; 6 June 2012, 16:12.

Comment

Pentru ale tale cunostinte generale.... Orice produs cumparat, oricat de nou ar fi el, dupa ce ai scos tipla de pe el, sau dupa ce ai trecut poarta magazinului, respectiv a fabricii, ii va scadea vlaoarea.
                      Nu te poti astepta ca dupa ce ai folosit acel produs sa iei pe el cel putin banii pe care i-ai investit... Nu inteleg de ce te ataci atat... Calmeaza-te ca nu am vrut decat sa iti explic ca nu esti in tema cu preturile si ceri o suma exagerata.

Comment

Eu am explicat de ce, cer acest pret. Si da scade pretul dar nici chiar sa o dau pe nimic.

Esti interesat vorbim/negociem, vii o vezi cum suna si daca iti place mergem la nea Adrian sa ti-o puna pe masina. Dar nici sa o dau de pomana nu pot, mai bine o pastrez si ma bucur de ea prin oras

Comment

numai pomanagii si bagatori de seama , nu e un topic la bursa nu apara comentaci.
                          Cezar , pretul este ok pentru toba plus cotul acela , ii stiu preturile lui adrian.

Comment

Ti-am lasat PM!

Comment

Am raspuns.

Un mic demo cu toba :

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

fyi e fara silencer pentru cine nu observa :P
                              Last edited by antiku; 7 June 2012, 20:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google