If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand Modul Deschidere Portbagaj La A Doua Apasare Pe Butonul Telecomenzii
Vand Modul Deschidere Portbagaj La A Doua Apasare Pe Butonul Telecomenzii
Vand Modul Deschidere Portbagaj la a doua apasare pe butonul telecomenzii.
Se pot folosi la portbagajele cu descidere din cheie .
Pret 40 ron +10 ron taxe postale.
Eu am facut alta varianta.
Construind si testand acest modul pe masa de lucru ,am vazut ca el lucreaza cu un inpuls scurt de plus.
Ei bine acest impuls este prezent in momentul comenzii de deschidere usi, la toate actuatoarele.Eu am luat semnalul acesta de la actuatorul usii din stanga spate.(era cel mai aproape de amplasarea modulului )
Pentru a afla care dintre cele doua fire ale acuatorului ofera, fata de masa ,plus la deschidere am legat un voltmetru la masa si cu un ac am intepet cele doua fire.
Am dat comanda deschis din cheie.Doar pe unul din fire veti avea pentru scurt timp tensiune pozitiva fata de masa.
Acesta se leaga la modul.
Atentie la modelele care au si geamuri electrice pe spate (ambition de exemplu).Veti avea de cautat in patru fire.)Prin eliminare veti gasi.Sau daca dati fata de usa jos, veti vedea firele ce merg la actuator.
Sunt mandru ca a postat in anuntul meu Maestrul Cristi Streulea, caruia ii datorez majoritatea imbunatatirilor si reparatiilor de pe Loganul meu.
Vedeti montajul acestui modul si multe altele pe: http://www.tutorialelogan.ro/
Last edited by oivp2003; 29 October 2012, 19:40.
Reason: am gresit un cuvant
Exact. Asta este ideea, doua apasari in decurs de 3 secunde.Acesta este rolul modulului electronic:Sa faca diferenta intre doua impulsuri si un impuls,si sa decupleze dupa cateva secunde alimentarea actuatorului daca accidental,modulul ar ramane alimentat mai mult timp.
Vin cu o oferta imbunatatita:
Modul electronic deschidere portbagaj la a doua apasare pe butonul telecomenzii +actuator +tija actionare.
Pret 100 ron +10 ron transportul.
Ramane posibilitatea de cumparare separata a modulului .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment