Vand Inele Aeratoare Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Inele Aeratoare Logan

Dupa cum spune titlul,vand inele aeratoare pentru logan,pret 20 ron plus taxe postale(in jur de 5 lei aproximativ).Sunt facute din plastic colorat special pentru logan,nu sunt vopsite.Trimit in toata tara prin posta,cu ramburs.Culori disponibile: gri,galben,rosu,albastru.Cine e interesat sa lase id-ul de messenger pe pm.Multumesc

Mai sunt vreo 2-3 topicuri la fel :P
    spor la vanzari

Comment

Unu e al meu dar nu ma mai ocup de inele doar de pleoape.:P

Comment

Pai asta inseamna concurenta nu? cine vrea cumpara,cine nu,nu ... Sus cu ele!

Comment

Faci si in culoarea bordului ? Acel gri ?

Comment

Nu,doar acel argintiu bine cunoscut

Comment

4 seturi trimise la brasov si unul la oradea.Culori disponibile:argintiu,rosu,galben,albastru inchis si albastru deschis.Altcineva mai doreste?

Comment

Nu mai e nimeni interesat?Coletul ajunge cam in doua trei zile,probleme nu sunt cu ele,plata cand primiti coletul,conditii ok.Va astept!

Comment

Fa-mi in culoarea bordului, acel gri deschis si iti dau 30 ron pe ele + taxe

Comment

Chiar nu sint probleme cu ele! Le-am primit prompt,in doua zile,sint super ok. Multumesc

Comment

Primit, montat beton recomand si la altii colet primit in 4 zile cu tot cu weekend
                      sigpic

Comment

Ma bucur ca sunt multumiti cei carora le-am trimis si mai nou,VAND SI PARAVANTURI PENTRU LOGAN BERLINA SI MCV! Pret 100 ron cu taxe postale incluse.Ii astept pe cei interesati si pe carcotasi ii rog sa se abtina!Ms
                        ps:paravanturi fata+spate

Comment

Azi a plecat un set de paravanturi fata+spate cu un set de pleoape negre bonus catre oradea.Astept cumparatori,indrazniti! Oferta cu setul de pleoape bonus ramane valabila in acelasi pret ( 100 ron ) in care sunt incluse si taxele postale!

Comment

Si eu sunt interesat de o inele.. Contact me.. Id bai3tzas
                            sigpic

Comment

Ii rog pe cei care vor sa comande sa lase id-ul lor pe pm! Ms

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google