[Vand] Arcuri H&R

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sus cu arcurile super extra mega sport !

Comment

O sa-i intreb si io pe prieteni daca nu doresc, si eu am arcuri H&R de 4 ani...super multumit !
      Up si de la mine !
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Pana nu cu foarte multa vreme in urma, anunturile cu vand H&R se inchideau cu o viteza inimaginabila, anuntul asta e deschis de un car de vreme si nimic. Ciudat rau de tot.

Up si de la mine, ca e moca.
        sigpic

Comment

pai inteleg ca cele de pe spate sunt de fiesta... nu ? probabil de aceea nu s- inchis. si pe mine m-ar fi interesat, dar asa...

Comment

se intelege prost! arcurile sunt complete pt logan, pe langa acestea mai are si unele de fiesta de spate!
            sigpicMy ride

Comment

Originally posted by portocala View Post
              Arcurile sunt practic noi, cele de pe spate au fost scoase din cutie pentru verificare.

Am comandat arcurile acuma 1-2 luni. Cand le-am primit in cutie a fost o greseala: arcuri de logan pentru fata iar de fiesta pentru spate. In fine, am circulat 1 saptamana cu masina asa (fiesta pe spate), iar apoi mi-am luat o reglabila.
              eu zic ca asta se in'elege.. dupa care si-a luat reglabila. de ce si-ar fi luat si reglabil[ si arcuri logan pe spate ?

Comment

NU e adevarat! citeste cu atentie! are arcuri pe fata-spate de logan si ofera bonus cele de fiesta...pe care le-am primit din greseala...
                MY CLA

Comment

are dreptate prestige. eu vand arcuri h&R de logan fata + spate. cele de fiesta le-am primit din greseala si le dau bonus

Intradevar, formularea pe care am folosit=o este putin confuza.

Arcurile de logan le-am folosit cele de pe fata 1 saptamana iar cele de pe spate le-am scos din cutie pentru verificare

Comment

Pune o poza cu toate 4 la un loc. Sa inteleaga lumea. Cand te am intrebat asa am inteles si eu.

Sent from my XT311 using Forum Runner

Comment

atunci le vreau daca zici ca sunt 500 lei. ce diferenta e intre astea si cele negre ? daca nu esti in tara rezerva-le. ar trebui s[ iau si amortizoare ? sau merg cu cele stoc ?

Comment

Dupa cum scrie si in titlu vand arcuri H&R.

Arcurile sunt practic noi, cele de pe spate au fost scoase din cutie pentru verificare.

Am comandat arcurile acuma 1-2 luni. Cand le-am primit in cutie a fost o greseala: arcuri de logan pentru fata iar de fiesta pentru spate. In fine, am circulat 1 saptamana cu masina asa (fiesta pe spate), iar apoi mi-am luat o reglabila.

In concluzie arcurile sunt noi. Cele de pe fata nu au fost rulate nu mai mult de 100 km (a fost mai mult curiozitate). Nu sunt indoite,taiate, zgariate, ruginite sau mai stiu ce.

Pret 550lei care include: arcuri H&R logan fata+ spate(cutie,certificat tuv etc) si bonus 2 arcuri de spate pentru fiesta

Predare personala in: Arad, Deva, Sebes, Sibiu (si imprejurimi) s-au trimimit ramburs posta/curier.

In poze apar arcurile de logan de pe spate. Cele de pe fata sunt in pivnita cu cele de fiesta. Am sa pun poza si cu ele

Am si amortizoarele stoc+arcurile masinii daca ar fi cineva interesat.

Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
                        Eu zic ca a fost destul de clar baiatul de la inceput.
                        sigpic

Comment

pret nou ( si ultimul ) 500 ron ! predarea personala se face doar sambata viitoare, cand ma intorc in tara

am atasat o poza cu masina stock, iar cealalta cu H&R, pentru a va face o idee
                          le vinzi tu cumva ?! uite mai sus...

Comment

Las-o asa, poluam topicul omului degeaba, vad ca iar te incurca limba romana(nu e prima oara).

A se considera up, in caz ca nu le cumpara cei inscrisi pe lista.
                            sigpic

Comment

nu poluez nimic. nu inteleg de ce te bagi tu. eu vorbesc cu el. daca ai un produs la vanzare, si pentru ca nu se vinde ii scazi pretul trebuie sa-l cresti cand ai o oferta ? unde ai facut management ?

Comment

Intamplator chiar am facut management in scolile absolvite, dar la fel am facut si logica si limba romana. Eu ti-am aratat mesajul initial in care el explica ce vinde. Daca vrei iti pot desena ca sa intelegi, desi am dubii in ceea ce priveste faptul ca o sa intelegi si asa.

Ps: Prin intermediul unor "bagaciosi" asa ca mine, el isi face un pic de reclama. Scopul era sa ajutam omul sa vanda un produs bun la un pret mai mult decat corect, in acelasi timp ajutam si eventualii cumparatori sa aiba mai multe informatii despre produsul pe care intentioneaza sa il cumpere.
                                Last edited by yrman; 8 July 2012, 14:18.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google