[Vand] Arcuri H&R

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am explicat foarte clar ca am montat si nu e decat diferenta de culoare..cititi tot topicu, nu mai intrebati atat..omu da mocangeala si nu vreti )
    sigpic

Comment

@yrman
      dupa cum te bagi in seama si te arunci sa aduci jigniri, nu cred ca ai nici bacul.
      si sunt niste arcuri, nu e vorba de euro care scade si apoi poate creste la loc sau peste. daca apuci s[ faci un pret cezi c[ mai vin oameni cu oferte mai mari ?!
      e licitatie cumva ?! eu i-am oferit pretul stabilit de el. daca nu vrea nu-i nicio problema. se mai gasesc arcuri.. ce nu inteleg eu e de ce te-a angajat pe tine sa negociezi..

Originally posted by - Geo - View Post
      am explicat foarte clar ca am montat si nu e decat diferenta de culoare..cititi tot topicu, nu mai intrebati atat..omu da mocangeala si nu vreti )
      se poate vedea mai inainte ca am fost de acord cu pretul.
      nu am zis ca nu vreau dar am dat de directorul economic.
      Last edited by B997NDL; 8 July 2012, 14:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

stim despre ce e vorba d aia vorbim..daca esti hotarat, ia le, e mai mult decat ok pretu..yrman e bancher, nu director :d
        sigpic

Comment

Un up de la mine pentru arcuri !
          Nu va certati, face rau la inima !
          Last edited by kenjiro_sanga; 21 July 2012, 17:57.
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

mai ai arcurile,deoarece sunt f interesat de ele?
            am un logan de 1.4 cu 48.000 km telescoape stock pe ulei, jante pe 17" 205/45 si vreau sa il cobor,am inteles ca se poate numa din arcuri sa ramana telescoapele din stock,as vrea sa stiu cu cat o sa se lasa cu arcurile de la tine?
            Last edited by Eminemnebunu; 25 July 2012, 20:04.

Comment

se lasa 4 cm.....
              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

nu se lasa cumva 4.5 cm sau din cauza rotilor o sa se lase doar 4 in loc de 4.5 sau asta nu conteaza asa mult?
                Last edited by Eminemnebunu; 26 July 2012, 14:37.

Comment

poate aveti mai mult noroc :d dar mie mi-a zis ca nu mai sunt la vanzare. mai bateti, cine stie ?!

Comment

ce sa facem,cautam in alta parte daca astea nu mai sunt de vanzare...eu as fi vrut sa le iau

Comment

incearca sa-i dai un PM poate pe tine te place

Comment

nu este vorba de placut s-au nu. un prieten (apropriat) m-a rugat sa ii tin arurile ca le doreste el.
                        le mai pastrez putin pentru el, daca se " trage " am sa le pun din nou la vanzare!

nu am vrut sa incurc s-au sa dau sperente false nimanui

Comment

@portocala

pune-le ca sunt rezervate si gata
                          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

k nici o problema
                            Last edited by Eminemnebunu; 27 July 2012, 15:22.

Comment

amicul pentru care le tineam nu are bani si eu nu le mai pastrez.
                              asa ca sus cu arcurile. 550 ron primul venit primul servit.

posta, curier sau predare personala in sibiu !

Comment

Scuze ca ma bag, dar parca le dadeai cu 500 , ai marit pretul din cauza prietenului tau ? sau din cauza ca ai vazut ca ai clienti ?

bafta la vanzare, dar fi om serios pana la capat.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google