If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sa stii ca m-am gandit si la posibilitatea sa fie cuiul bun, din cate am vazut, sunt masurate perfect, cum zici si tu, dar sa se fi largit ceva in broasca? Nu stiu.
Deaia am scris aici, tocmai pentru a vedea daca a mai patit cineva asa ceva, nicidecum din alt motiv.
@enervantul: inteleg ca sunteti suparati si asteptati bucsile dar am intampinat dificultati mari in achizitionarea materialului. ba nu se gaseste, ba daca se gaseste e pret de import germania si costa de 10 ori mai mult! ba daca vreau sa iau alte dimensiuni imi cer sa fac doar prin firma.
Ca sa cumpar amarata de bara de poliamida de 15mm diametru zici ca e adusa de pe marte, nu se gaseste de nici o culoare sau cu acte prin firma.
Daca doriti sa renuntati eu va inteleg, dar si eu am intampinat greutati. o sa fac tot posibilul sa le fac nu pot sa promit nimic cand.
Voi anunta cand le am gata, cine se va razgandi intre timp nu e nici o suparare, nu a depins de mine.
@yotataee: Fiti si voi mai optimisti, anul incepe cu vesti bune, poliamida este comandata in sfarsit, soseste in 3-4 zile toti care s-au abonat pana acum le vor primi
@pdbe, te-am trecut pe lista,
@vlad2803, pretul este 20 lei setul de 4 bucsi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment