[VAND] Bucsi Din Poliamida Pt Inchidere Usi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Bucsi Din Poliamida Pt Inchidere Usi

Vand bucsi din poliamida facute pe strung, pentru usi. Fata de bucsile din plastic stock, acestea sunt mai rezistente si se uzeaza mult mai greu, eliminand o buna parte din zgomotele din usi.
    Setul de 4 bucsi costa 20 ron

Am citit regulamentul si sunt de acord cu el
    Attached Files

Bucsile sunt facute pe strung si nu au joc pe cuiul unde intra.

Comment

de mentionat ca se monteaza numai pe ph1 sau mai exact pe cuiele de ph1, nu pe ph2/sandero/duster ce au cuie din teflon complet metalice, fara camasa de plastic
      sigpicMy ride

Comment

Poate sa dea careva feedback despre aceste bucse? As vrea un set. Trimiti prin posta?
        http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

@deluxe: asa este, ai mare dreptate, scuze ca am uitat sa specific

@ciprishor: pot sa trimit si prin posta, dar transportul il achiti tu

Comment

Am luat eu un set de la @mdaniel76 saptamana trecuta. Le-am montat cand ne-am intalnit si s-au potrivit perfect. Intreadevar nu au jocul pe cui ca a celor cu care a venit masina. Am scapat de zgomotele din zona usilor si deocamdata ma declar multumit. Recomand!

Comment

@emy12016: ma bucur ca ai scapat de zgomote! de specificat ca bucsile permit rotatia pe cui pentru a evita frecarea cu pintenul din usa si respectiv uzura lui.

la ph2 bucsa e metalica, fixa si nu se roteste, ramane de vazut cum va rezista in timp pintenul din usa

Comment

Feed-back. Le am montate de la Daniel de la primele loturi pe care le-a facut, se potrivesc perfect, si am scapat si de greierasii din usa. Categoric merita. Luati cu incredere.

Am cumparat si eu aceste bucse de la Daniel, si sunt super ok. Se potrivesc la fix, sunetul la inchiderea usii e mai plin, mai placut, si am scapat de o parte din greierasi. Recomand cu mare incredere, merita.
                Last edited by budaipmihai; 9 July 2012, 17:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Azi am reusit sa montez si eu bucsile noi, sunt multumit din toate punctele de vedere.
                  Attached Files

Comment

vreau si eu un set.ai pm,astept raspuns

Comment

Un set as vrea si eu , ai in pm datele .
                      Daca le trimi-ti sa ajunga pana in 01.08 ca dupa aceea plec in concediu pana in 12.08 deci le vei primi inapoi daca nu ajung pana in data de 01.08 .
                      Mersi
                      Last edited by mihai7332; 25 July 2012, 09:15.

Comment

@mihai7332: vai de mine, cum se poate sa pleci in concediu cu zgomote in usi? le vei avea pana la plecare!

Comment

Din fericire nu am greierasi ca am pus banda , dar totusi prefer bucsile in favoarea benzii izolatoare , ok le astept .

Comment

nici un feedback, nimic, le-ati primit, nu le-ati primit....

Comment

eu ti-am scris pe mail.vineri nu ajunsesera.azi am sa trec din nou pe la posta sa vad daca au ajuns

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google