[VAND] Bucsi Din Poliamida Pt Inchidere Usi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@tzava: am primit un mesaj de la tine dar continea conversatia noastra anterioara, nu scria nimic de faptul ca au ajuns sau nu. cine stie cum s-a pierdut informatia

@tvava: ar trebui azi sa le primesti cel tarziu maine
    Last edited by mdaniel76; 30 July 2012, 12:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cei care ati primit bucsele, plicul v-a fost pus in posta sau ati primit aviz si ati mers la posta sa ridicati plicul?
      http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

vreau si eu un set de bucsi?
        "light up the darkness" Bob Marley

Comment

@ionut: in cursul saptamanii urmatoare o sa mai am gata alte seturi. daca e ok trimite-mi mesaj cu datele de livrare, cand le am gata te anunt

Comment

ai mesaj,multumesc
            "light up the darkness" Bob Marley

Comment

am fost si astazi la posta.nu au ajuns.

Comment

Am primit pachetul ieri , nu am avut timp sa raspund .
                Plicul l-am primit in posta de acasa .

Comment

celor care v-am trimis bucse si nu ati confirmat primirea va rog sa dati un feedback pt ca vi le-am trimis de ceva timp, nu stiu nici daca le-ati primit si nici nu au fost achitate.

Comment

mai ai un set de bucse

Comment

Ciprian Agache, Iasi - nu a mai ajuns nimic. Data expedierii e 25 iulie din cate mi-ai spus pe privat.

Comment

@cuprishor: nu imi explic cum de nu au ajuns pana acum, au trecut atatea zile, vad ca sunt colegi care le-au primit dar si la care nu au ajuns. cred ca posta romana da rateuri?

Comment

trebuia sa le trimiti cum trimite toata lumea prin posta romana,cu ramburs,si atunci stiai cine a primit si cine nu.eu unu m-am saturat sa merg in fiecare zi pt ele sa vad =ca nu au venit,imi pare rau dar benzina m-a costat triplu intr-o saptamana jumate de cand trebuiau sa vinas,asta daca ai reusit sa trimiti si pt mine.numai bine

Comment

mai ai un set de bucse

Comment

Cred ca posta romana da rateuri intr-adevar, in special cu trimiterile neinregistrate. La trimiterea unui plic nu primesti nimic la mana, asta inseamna ca nu ai cu ce sa faci reclamatie asa ca probabil si interesul de a asigura faptul ca ajunge la destinatar scade. Eu personal folosesc sericiile postei de vreo 6 ani si nu am avut decat incidente minore dar toate trimiterile au fost in sistem ramburs.

Comment

@tzava: ti-am trimis bucsile atunci cand ti-am spus, si chiar imi pare rau ca nu le-ai primit ca au fost lucrate cu mare atentie la cote sa aiba jocuri f mici. o sa fac altele. cu ramburs sau fara ramburs, cum e posibil sa pui ceva la posta si sa nu ajunga?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google