If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@tzava: am primit un mesaj de la tine dar continea conversatia noastra anterioara, nu scria nimic de faptul ca au ajuns sau nu. cine stie cum s-a pierdut informatia
@tvava: ar trebui azi sa le primesti cel tarziu maine
Last edited by mdaniel76; 30 July 2012, 12:48.
Reason: Automerged Doublepost
celor care v-am trimis bucse si nu ati confirmat primirea va rog sa dati un feedback pt ca vi le-am trimis de ceva timp, nu stiu nici daca le-ati primit si nici nu au fost achitate.
@cuprishor: nu imi explic cum de nu au ajuns pana acum, au trecut atatea zile, vad ca sunt colegi care le-au primit dar si la care nu au ajuns. cred ca posta romana da rateuri?
trebuia sa le trimiti cum trimite toata lumea prin posta romana,cu ramburs,si atunci stiai cine a primit si cine nu.eu unu m-am saturat sa merg in fiecare zi pt ele sa vad =ca nu au venit,imi pare rau dar benzina m-a costat triplu intr-o saptamana jumate de cand trebuiau sa vinas,asta daca ai reusit sa trimiti si pt mine.numai bine
Cred ca posta romana da rateuri intr-adevar, in special cu trimiterile neinregistrate. La trimiterea unui plic nu primesti nimic la mana, asta inseamna ca nu ai cu ce sa faci reclamatie asa ca probabil si interesul de a asigura faptul ca ajunge la destinatar scade. Eu personal folosesc sericiile postei de vreo 6 ani si nu am avut decat incidente minore dar toate trimiterile au fost in sistem ramburs.
@tzava: ti-am trimis bucsile atunci cand ti-am spus, si chiar imi pare rau ca nu le-ai primit ca au fost lucrate cu mare atentie la cote sa aiba jocuri f mici. o sa fac altele. cu ramburs sau fara ramburs, cum e posibil sa pui ceva la posta si sa nu ajunga?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment