[VAND] Bucsi Din Poliamida Pt Inchidere Usi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut, vreau si yo un set ,trimit adresa pe privat, !!

Comment

• salut vreau si eu un set iti trimit adresa pe PM.
      Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Sa-mi trimiti si mie 2 seturi , ai adresa mea in PM de vreo 2-3 saptamani
        Be The One , Not Anyone !

Comment

• eu am trimis datele de la inceputul lunii si tot mai sper...

Comment

• Eu am vandut Loganul dar i-am promis cumparatorului ca o sa i le dau lui cand le primesc
            Be The One , Not Anyone !

Comment

• salut! as dori si eu un set ! sunt din Bucuresti ...unde ne putem vedea pt a le ridica? astept un semn...mersi anticipat...am loganul din 2008..cred ca se potrivesc.

Comment

• Originally posted by mdaniel76 View Post
                va salut stimati colegi! din pacate din cauza unor necazuri nu am putut avansa si sa va trimit la toti bucsile, am avut greutati si cu aprovizionarea de material. incerc in max 10 zile sa trimit la toti care au fost abonati pana acum. multumesc de intelegere !
                Ceva stiri? Abia le astept, ca cele de fabrica am vazut ca sunt sparte...
                zoom-zoom

Comment

• din pacate au intervenit probleme la achizitionarea de materiale si mai dureaza. majoritatea au bara de poliamida alba fi15 in loc de neagra. iar fi20 e prea mare.
                  va tin la curent

Comment

• asteptam vesti!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• vreau si eu un set de bucse

Comment

• vreau si eu un set ati las mesaj cu adresa

Comment

• ceva noutati????? vreau si eu doua seturi!!!!!!!!!

Comment

• din pacate a trecut aproape o luna si nu am primit bucsele, asta este, speram, poate dupa sarbatori,

Comment

• Fara suparare, nu vreau nici sa faci anti-reclama, dar eu am avut alea originale, si-mi sunau urat usile. Am pus un furtun si in 2 ani nu au sunat deloc.

Am pus bucsile astea si sunetul a revenit, asa ca am trecut inapoi la furtun de cauciuc.
                              Poate sa fie din alte cauze?
                              Cumpar volan de Duster

Comment

• @sobo: probabil ca zgomotul nu are legatura cu bucsile, e din alta parte. Bucsile sunt calculate la zecime pe cui. Acolo nu poate sa fie nici un joc sa apara zgomot. Problema trebe sa fie in alta parte. Posibil sa fie tocit mecanismul din portiera?

Pt cei care au comandat bucsi si sunt pe lista, nu v-am uitat. Am avut probleme cu achizitionarea de poliamida, dealerii nu mai vor sa vanda decat la firme. Am promisiuni zilele astea sa achizitione! materialul. Multumesc de intelegere. Toti cei care au comandat, vor primi bucsile.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google