salut, vreau si yo un set ,trimit adresa pe privat, !!
[VAND] Bucsi Din Poliamida Pt Inchidere Usi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mdaniel76 View Postva salut stimati colegi! din pacate din cauza unor necazuri nu am putut avansa si sa va trimit la toti bucsile, am avut greutati si cu aprovizionarea de material. incerc in max 10 zile sa trimit la toti care au fost abonati pana acum. multumesc de intelegere !
Comment
-
Fara suparare, nu vreau nici sa faci anti-reclama, dar eu am avut alea originale, si-mi sunau urat usile. Am pus un furtun si in 2 ani nu au sunat deloc.
Am pus bucsile astea si sunetul a revenit, asa ca am trecut inapoi la furtun de cauciuc.
Poate sa fie din alte cauze?Cumpar volan de Duster
Comment
-
@sobo: probabil ca zgomotul nu are legatura cu bucsile, e din alta parte. Bucsile sunt calculate la zecime pe cui. Acolo nu poate sa fie nici un joc sa apara zgomot. Problema trebe sa fie in alta parte. Posibil sa fie tocit mecanismul din portiera?
Pt cei care au comandat bucsi si sunt pe lista, nu v-am uitat. Am avut probleme cu achizitionarea de poliamida, dealerii nu mai vor sa vanda decat la firme. Am promisiuni zilele astea sa achizitione! materialul. Multumesc de intelegere. Toti cei care au comandat, vor primi bucsile.
Comment
Comment