[VAND] Bucsi Din Poliamida Pt Inchidere Usi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut! nu am apucat sa ajung la posta ca a nascut sotia zilele trecute un baietel frumos foc si am fost prins cu activitatile specifice. maine incerc sa ajung la posta. Mii de multumiri pt intelegere

Comment

• Originally posted by mdaniel76 View Post
      Salut! nu am apucat sa ajung la posta ca a nascut sotia zilele trecute un baietel frumos foc si am fost prins cu activitatile specifice. maine incerc sa ajung la posta. Mii de multumiri pt intelegere
      Oho ! Sa va traiasca !

Comment

Salut! nu am apucat sa ajung la posta ca a nascut sotia zilele trecute un baietel frumos foc si am fost prins cu activitatile specifice. maine incerc sa ajung la posta. Mii de multumiri pt intelegere
        Salut !
        Incearca te rog sa-mi trimiti si mie setul de bucse ca nu mai pot !!!

Comment

• Vineri seara m-am intalnit cu Daniel pentru a lua cele 4 bucsi ... si am mai stat la cateva pahare de vorba despre bebelusii nostri.

Duminica intre doua plimbari de bebe cu caruciorul am reusit de le-am pus pe masina. Bucsile vin perfect si am constatat ca au disparut unele zgomote cand trec peste gropi, santulete, tansee si alte minuni de pe strazile Bucurestiului.

Apelati cu toata increderea la Daniel dar aveti in vedere ca bebelusii sunt foarte smecheri si vor sa fie mereu in centrul atentiei parintilor asa ca mai pot aparea unele mici intarzieri in livrarea bucsilor.

Comment

• Salut,
            Vreau si eu un set de bucsi. Da-mi PM cu nr de telefon, si-ti trimit adresa prin sms.

Comment

• va salut.a-ti avut sa puneti coletul si pt mine: B.Dragos

Comment

• Vesti bune! Azi pleaca transport nou de bucse spre voi.
                In transportul de acum sunt inclusi: @dragosss88, @bratone, @cosmin-br, @danutgheorghiu71, @invisibleman, @arpad

Daca am omis pe cineva va rog sa imi spuneti.

Gata. Plicurile au fost trimise la cei anuntati mai sus!
                Last edited by mdaniel76; 2 May 2013, 17:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Azi am primit pachetul. Multumesc frumos. Nu stiu pe cand cu montajul... (probleme medicale)

Comment

• Am primit bucsile,da sunt de calitate si la usa dr.fata am scapat de un zgomot care nu stiam de unde vine.RECOMAND TUTUROR.Stima.

Comment

• Am primit si eu coletul. Sper sa am timp in week-end sa le si montez.

Comment

Vesti bune! Azi pleaca transport nou de bucse spre voi.
                        In transportul de acum sunt inclusi: @dragosss88, @bratone, @cosmin-br, @danutgheorghiu71, @invisibleman, @arpad

Daca am omis pe cineva va rog sa imi spuneti.

Gata. Plicurile au fost trimise la cei anuntati mai sus!
                        Am intrebat si ieri si azi la posta si nu a venit nici un plic...

Comment

• Salut..vreau si eu un set de bucsi minune.....
                          uite adresa mea ...

Plava Sebastian
                          Loc. Ghimbav
                          Jud. Brasov
                          Str. Fagarasului
                          Nr. 545
                          Tel. 0743048988

Da un telefon te rog frumos, cand pui coletul la posta .Multumesc.
                          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Am primit bucsile Si le-am montat in week-end .La prima vedere par din acelasi material ca si originalele. Am scapat de scirtiit si alte alea . Sper sa se uzeze mai greu decit originalele. Mai specific doar faptul ca au joc pe cui

Multumesc mdaniel76

Comment

• Inca nu leam primit.banu dragos

Comment

• hmm, poate sunt inca pe drum, eu le-am pus de atunci la cei anuntati. nu-mi explic de ce nu au ajuns

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google