Salut! nu am apucat sa ajung la posta ca a nascut sotia zilele trecute un baietel frumos foc si am fost prins cu activitatile specifice. maine incerc sa ajung la posta. Mii de multumiri pt intelegere
[VAND] Bucsi Din Poliamida Pt Inchidere Usi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mdaniel76 View PostSalut! nu am apucat sa ajung la posta ca a nascut sotia zilele trecute un baietel frumos foc si am fost prins cu activitatile specifice. maine incerc sa ajung la posta. Mii de multumiri pt intelegere
Incearca te rog sa-mi trimiti si mie setul de bucse ca nu mai pot !!!
Comment
-
Vineri seara m-am intalnit cu Daniel pentru a lua cele 4 bucsi ... si am mai stat la cateva pahare de vorba despre bebelusii nostri.
Duminica intre doua plimbari de bebe cu caruciorul am reusit de le-am pus pe masina. Bucsile vin perfect si am constatat ca au disparut unele zgomote cand trec peste gropi, santulete, tansee si alte minuni de pe strazile Bucurestiului.
Apelati cu toata increderea la Daniel dar aveti in vedere ca bebelusii sunt foarte smecheri si vor sa fie mereu in centrul atentiei parintilor asa ca mai pot aparea unele mici intarzieri in livrarea bucsilor.
Comment
-
Vesti bune! Azi pleaca transport nou de bucse spre voi.
In transportul de acum sunt inclusi: @dragosss88, @bratone, @cosmin-br, @danutgheorghiu71, @invisibleman, @arpad
Daca am omis pe cineva va rog sa imi spuneti.
Gata. Plicurile au fost trimise la cei anuntati mai sus!
Comment
-
Originally posted by mdaniel76 View PostVesti bune! Azi pleaca transport nou de bucse spre voi.
In transportul de acum sunt inclusi: @dragosss88, @bratone, @cosmin-br, @danutgheorghiu71, @invisibleman, @arpad
Daca am omis pe cineva va rog sa imi spuneti.
Gata. Plicurile au fost trimise la cei anuntati mai sus!
Comment
-
Salut..vreau si eu un set de bucsi minune.....
uite adresa mea ...
Plava Sebastian
Loc. Ghimbav
Jud. Brasov
Str. Fagarasului
Nr. 545
Tel. 0743048988
Da un telefon te rog frumos, cand pui coletul la posta .Multumesc.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment