ink astept bucsile....
[VAND] Bucsi Din Poliamida Pt Inchidere Usi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vroiam sa va intreb referitor la aceste bucse. Eu am ph2 si acele chestii sunt metalice sunt de 4 ani pe masina si mi-au aparut niste sunete la plecarea de pe loc si la denivelari. se aude ca un clinchet pe partea usilor. Cum descrieti voi sunetul auzit in usi cand acele bucsi nu mai sunt ok. As vrea sa le schimb si nu stiu daca este vina lor.
Comment
-
Originally posted by mdaniel76 View PostVand bucsi din poliamida facute pe strung, pentru usi. Fata de bucsile din plastic stock, acestea sunt mai rezistente si se uzeaza mult mai greu, eliminand o buna parte din zgomotele din usi.
Setul de 4 bucsi costa 20 ron
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el
Comment
-
Bucse ptr inchidere usi Dacia Logan !!!
Originally posted by mdaniel76 View Post@cata_theo: ai pm
Revin cu acest mesaj pentru a nu ma uita in legatura cu un set de bucse pentru inchidere usi Dacia Logan ! In ultimul mesaj mi-ati spus ca in aceasta luna Decembrie o sa ma aveti disponibile seturi de bucse... Va rog dati-mi un mesaj sau un nr. de telefon pentru a lua legatura cu Dvs.!
Multumesc inca odata,
Catalin Neacsu
Comment
-
Multumesc pentru mesaj, nu m-am razgandit. Loganul meu e de culoare gri perla, cred ca nu ar da rau cu acele bucse de culoare rosie, ce ziceti ???
Daca ar fi sa mai astept pentru bucse de culoare neagra, gri sau o culoare apropiata cam cand credeti ca ar fi gata ???
Astept un raspuns de la Dvs. (apropo nr. meu de mobil este 0721208179)
Catalin Neacsu
Originally posted by mdaniel76 View Post@cata_theo: ai pm
Daca ar fi sa mai astept pentru bucse de culoare neagra, gri sau o culoare apropiata cam cand credeti ca ar fi gata ???
Astept un raspuns de la Dvs. (apropo nr. meu de mobil este 0721208179)
Catalin Neacsu
Comment
-
Originally posted by mdaniel76 View PostVand bucsi din poliamida facute pe strung, pentru usi. Fata de bucsile din plastic stock, acestea sunt mai rezistente si se uzeaza mult mai greu, eliminand o buna parte din zgomotele din usi.
Setul de 4 bucsi costa 20 ron
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el
Stimate Domn,
Nu ati mai dat nici un semn de viata ?! Ce s-a intamplat ???
Comment
Comment