[VAND] Bucsi Din Poliamida Pt Inchidere Usi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ink astept bucsile....

Comment

• imi trimiti si mie...ai PM

Comment

• am bucsi pt toti cei care au comandat.
        din pacate nu pot merge cu masina pana la sfarsitul saptamanii si nu am reusit sa ajung la posta. sambata dimineata incerc sa ajung la posta si sa va trimit la toti care ati comandat pana acum.

Comment

• Vroiam sa va intreb referitor la aceste bucse. Eu am ph2 si acele chestii sunt metalice sunt de 4 ani pe masina si mi-au aparut niste sunete la plecarea de pe loc si la denivelari. se aude ca un clinchet pe partea usilor. Cum descrieti voi sunetul auzit in usi cand acele bucsi nu mai sunt ok. As vrea sa le schimb si nu stiu daca este vina lor.

Comment

• Bucsile au fost trimise ieri catre toti cei care au comandat
            @mihai7332
            @voinicul_vl
            @an[i]al2008
            @endyhellfire

Comment

• Originally posted by mdaniel76 View Post
              Vand bucsi din poliamida facute pe strung, pentru usi. Fata de bucsile din plastic stock, acestea sunt mai rezistente si se uzeaza mult mai greu, eliminand o buna parte din zgomotele din usi.
              Setul de 4 bucsi costa 20 ron

Am citit regulamentul si sunt de acord cu el
              Stimate Domn, cautand pe net aceste bucse ptr. inchidere usi ptr. DACIA LOGAN am dat de acest forum (intr-adevar din 2012 ...) si de Dvs. Special mi-am creat cont deoarece, daca mai aveti, as dori si eu un set de astfel de bucse. Cam cand ati putea sa mi le transmiteti, cat costa un set, prin ce le transmiteti (posta, curier) si cum se face plata ??? Este complicat de montat ??? Va multumesc anticipat.

Comment

• @cata_theo: ai pm

Comment

@cata_theo: ai pm
                  OK, treceti-ma pe lista si cand aveti un set disponibil dati-mi de veste ...

Multumesc anticipat,
                  Catalin Neacsu

Comment

• au ajuns bucsile...sunt perfect facute
                    Recomand

Comment

• Bucse ptr inchidere usi Dacia Logan !!!

Originally posted by mdaniel76 View Post
                      Stimate Domn,
                      Revin cu acest mesaj pentru a nu ma uita in legatura cu un set de bucse pentru inchidere usi Dacia Logan ! In ultimul mesaj mi-ati spus ca in aceasta luna Decembrie o sa ma aveti disponibile seturi de bucse... Va rog dati-mi un mesaj sau un nr. de telefon pentru a lua legatura cu Dvs.!

Multumesc inca odata,
                      Catalin Neacsu

Comment

• Multumesc pentru mesaj, nu m-am razgandit. Loganul meu e de culoare gri perla, cred ca nu ar da rau cu acele bucse de culoare rosie, ce ziceti ???

Daca ar fi sa mai astept pentru bucse de culoare neagra, gri sau o culoare apropiata cam cand credeti ca ar fi gata ???

Astept un raspuns de la Dvs. (apropo nr. meu de mobil este 0721208179)
                        Catalin Neacsu

Originally posted by mdaniel76 View Post
                        Multumesc pentru mesaj, nu m-am razgandit. Loganul meu e de culoare gri perla, cred ca nu ar da rau cu acele bucse de culoare rosie, ce ziceti ???

Daca ar fi sa mai astept pentru bucse de culoare neagra, gri sau o culoare apropiata cam cand credeti ca ar fi gata ???

Astept un raspuns de la Dvs. (apropo nr. meu de mobil este 0721208179)
                        Catalin Neacsu
                        Last edited by CATA_THEO; 23 December 2013, 10:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mai ai ? vreau si eu 1 set. in ce zona tr sa vin ?

Comment

• Salut, vreau si eu, te rog, un set de bucsi.
                            Adresa mea este: comuna ciolpani, str. scolii nr 66, jud. ilfov.

Inca ceva, poti face bucsi pe comanda la diferite dimensiuni?

Numele meu este:

Mihalache Gheorghe.

Stima!

Comment

Vand bucsi din poliamida facute pe strung, pentru usi. Fata de bucsile din plastic stock, acestea sunt mai rezistente si se uzeaza mult mai greu, eliminand o buna parte din zgomotele din usi.
                              Setul de 4 bucsi costa 20 ron

Am citit regulamentul si sunt de acord cu el

Stimate Domn,

Nu ati mai dat nici un semn de viata ?! Ce s-a intamplat ???

Comment

• Originally posted by CATA_THEO View Post
                                Stimate Domn,

Nu ati mai dat nici un semn de viata ?! Ce s-a intamplat ???

Ce mai faceti, sunteti Ok ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google