Vand 4 jante Ronal pe 15 (de pe masina mea) cu tot cu cauciucuri. Sunt in stare f buna, putin frecate pe margine. Nu au fost indoite niciodata, ovalizate etc. 2 cauciucuri sunt f bune (Michelin Pilot). Voi reveni mai tarziu cu poze in detaliu cu fiecare janta. Pret fix 200 euro
Vand Jante Ronal 15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da, sunt o idee mai late, dar tot pe 15. Pun si poze cu fiecare janta in parte. Scuze pt murdaria de pe ele, dar nu am avut timp sa duc masina la spalatsigpic
Comment
-
Io zic ca mai mult succes ai avea daca le-ai poza dupa ce sunt spalate/curate/dat jos negru ala de la placute,sa vada omul ca nu sunt zgariate/indoite...si ca sunt in perfecta stare!Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Celelalte 2 au chiar mai putini km, dar o parte din ei sunt facuti pe pista . Sunt puternic uzate pe exterior. Oricum, daca erau si cauciucurile aproape noi, nu dadeam totul cu 190 euro. Eu am dat 200 doar pe jante si am adaugat cauciucuri, montat, echilibrat etc. Deci sub 190 chiar nu scadsigpic
Comment
Comment