Vand Jante Ronal 15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Jante Ronal 15

Vand 4 jante Ronal pe 15 (de pe masina mea) cu tot cu cauciucuri. Sunt in stare f buna, putin frecate pe margine. Nu au fost indoite niciodata, ovalizate etc. 2 cauciucuri sunt f bune (Michelin Pilot). Voi reveni mai tarziu cu poze in detaliu cu fiecare janta. Pret fix 200 euro
    Attached Files
    sigpic

Astea sunt alea de la andi sau ?
    sigpic

Comment

Sunt mai late jantele ca cele stock ?
      Bart: I am through with working. Working is for chumps.
      Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Da, sunt o idee mai late, dar tot pe 15. Pun si poze cu fiecare janta in parte. Scuze pt murdaria de pe ele, dar nu am avut timp sa duc masina la spalat
        Attached Files
        sigpic

Comment

190 euro jantele
          sigpic

Comment

Nu mai vrea nimeni jantele?
            sigpic

Comment

Salutare ! Ia zine si noua jentile sunt 6 - 6,5 sau 7j ? Ce dimensiuni au gumele ???
              logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

6,5J 15" 4x100
                cauciucuri 195/50/15

imi cer scuze ca am intervenit eu, doar ca stiu ce are bigman pe masina.
                o informatie suplimentara, 200 oiro a dat el pe ele si fara cauciucuri
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Sunt misto, pretul e bunicel dar mai astept mai ma orientez, vreau sami pu gume de 205 - 215 cu 55 - 65 !
                  logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

Eu am vazut in poze ca sunt 205...Poate gresesc.
                    Bun pret, pacat ca nu am monetar ca le luam eu

Comment

Ai vazut bine. Cele de pe spate sunt Michelin Pilot 205/50 si cele de pe fata sunt 195/50
                      sigpic

Comment

Io zic ca mai mult succes ai avea daca le-ai poza dupa ce sunt spalate/curate/dat jos negru ala de la placute,sa vada omul ca nu sunt zgariate/indoite...si ca sunt in perfecta stare!
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

O sa mai fac si poze cu ele curate cand am timp
                          sigpic

Comment

In ce stare sunt cauciucurile? Cati km ai rulat cu ele? Am inteles ca 2 sunt in stare buna, dar celelalte 2? Multumesc.

Comment

Celelalte 2 au chiar mai putini km, dar o parte din ei sunt facuti pe pista . Sunt puternic uzate pe exterior. Oricum, daca erau si cauciucurile aproape noi, nu dadeam totul cu 190 euro. Eu am dat 200 doar pe jante si am adaugat cauciucuri, montat, echilibrat etc. Deci sub 190 chiar nu scad
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google