If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Toba este nou nouta nemontata pe masina
Are silencer detasabil.
Pret 150 ron
Pt Bucuresti asigur transport.
poze:
Pt alte informatii va rog folositi forumul si PM.
am citit regulamentul si sunt de acord cu el
si eu tot modelul acesta...ce sa zic? pentru mine e perfecta...fara silencer face un sunet gros (nu barait) foarte frumos...cu silencer umpic mai barait dar cu mult mai incet! la mine se aproprie de stock...cand are silencer uit ca o am... nu se aude aproape nimic...daca dai drumu la muzica putin mai tare silent;) pana acum dintre toate pe care le-am auzit din gama carub aceasta e cea mai silentioasa Dar poate depinde de motorizare, unii ziceau ca pe 1.6 16v se aude mai incet deoarece intermediara e mai mare...acum nu stiu ce sa zic, dar eu sunt foarte multumit!
spune mi si mie te rog cum se comporta la drum lung cu silencer , daca stii, fata de stoc, pentru ca ma intereseaza
daca e aia de 80 cum am eu( parca 80 sau 70 are) cu silencerul pus se aude ok, nu te deranjeaza la drum lung nici cu muzica oprita, ii da pur si simplu un plus de "audio" , fara silencer se aude grav ( asta pana te obisnuiesti, dupaia e o placere sa o auzi cum face galagie), eu o am de un an si ceva pe masina si pot sa zic ca nu m-am saturat de ea inca dar ma gandesc sa o schimb cu altceva ( deoarece nu pot pune ce tips vreau eu la ea )
de[imde de gusturi, eu nu am mai montat-o.
Am inteles ca e ok cu silencer.Fara silencer face galagie destul de frumos.
Dupa cum spuneam toba este in ambalajul in care am cumparat-o.
ps: scuze pt raspunsul tardiv, dar am fost plecat in salbaticie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment