Logo-uri Personalizate LOGANCLUB + Accesorii LOGANCLUB !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logo-uri Personalizate LOGANCLUB + Accesorii LOGANCLUB !

Dragi Loganisti si nu numai ,

Va ofer Jucarele-> Logo-uri "jucause" LOGANCLUB pentru a va accesoriza birourile, masina sau chiar frigiderul. Pentru produsele din pozele de mai jos, materialul folosit este plastic, greutatea acestora fiind de 180 gr; Inaltimea este de aproximativ 13 cm, am atasat o poza comparativa cu un pachet de tigari. Logo-ul fiind indentic pe ambele parti.

Pret: 30 RON

PS: Pentru mai multi doritori din acelas oras ar fi idicat sa faceti un group-buy pentru a evita costurile curierului. Exista posibilitatea si dea a livra cu Posta Romana.
    E-mail : yoytoys@gmail.com

Pentru a posta acest anunt, am primit aprobarea administratorului forumului. Daca cumva nu am postat la rubrica care trebuie va rog sa mutati postul unde ii este locul. Multumesc !

Olivian,
    Attached Files

Am postat si o poza cu o mostra de produs cu magnet, la care bineinteles variantele sunt nelimitate, important este sa fie doritori si va pot face o mostra cu LOGANCLUB.
    O alta varianta ar fi un logo facut din plastic, care poate inlocui varianta sticker-ului LOGANCLUB si se poate lipi cu banda dublu-adeziv. Culorile se pot alege in functie de culoarea masinii. Aveti poza mai jos cu mostra.

Ps: Astept propuneri de la voi pentru a va face produsul dorit. Multumesc !
    Attached Files

Comment

Era frumos, daca puteai sa faci pe insigna logan model 2005.Adica DACIA.

Comment

Se poate face. Important este sa fie doritori.

Comment

Up, un mic filmulet cu Logo-ul Membrilor HONDAFAN : https://vimeo.com/46303436

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google