in sensul ca spui cu dragoste si pui suflet in ceea ce spui nu cu intentie rea
Chiptuning 1.5 dci
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Bluee, daca fumega de nebun dupa chiptuning, sa-i aduci aminte respectivului sa faca si corectia injectoarelor. Unora le mai scapa
si ca sa fi convinsa ca ti-a dat un soft mai performant, inainte de resoftare, fa un exercitiu 60-90km/h si vezi cam in cat timp scoti. Cu motorul la "blana", evident. Apoi dupa chiptuning, repeta in aceeasi treapta de viteza (de ex tr4) si trebuie sa fie sensibil mai mic timpul. Iar motorul n-are voie sa bata, sa tacane sau sa urle ciudat. Desi i se va schimba zgomotul dupa resoftare, un pic va fi mai "scandalagiu"...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Din cate stiu eu sunt diferente constructive intre dci de 70 si dci de 85 nu doar din soft , pistoane, alte injectoare ,ambreaj , circuitul de adminisie aer a fost inlocuit tubul de plastic cu unul de inox si cutia de viteza este JR5 , marit presiune la turbina. Ami cer scuze daca am gresit cu ceva
Personal ma tenteaza si pe mine o resoftare la 105cai dar pana acuma am considerat mai importanta investitia in chestii de aspect exterior si interior, nici pretu de 6mil nu prea ami place asta ai adevarul.
Comment
-
Comment