Up..........
Resoftari,leduri,chei,decodare ECU,activari functii in Bucuresti,Cluj si MM
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Interesanta satisfactia clientilor lui Kristi dupa remaparea motoarelor de 1.4, insa in cele 9 pagini citite, nu am vazut inca un singur post (argumentat) privitor la consumul de carburant (la acelasi stil de condus), DECI ? cine si-a facut remapare, poate ne da si noua un feedback despre consumul mediu la motorul de 1.4.
Numai bine, si un UP si de la mine !
Comment
-
Poate de la el nu... dar daca cauti pe forum o sa gasesti cel putin vreo 5 topicuri despre consumul dupa resoftare.. in condii de utilizare normala scade !. Normal ca daca te apuci si incepi hai sa vad cum merge masina o sa urce.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Am resoftarea facuta la Kristi aproape de un an la un motor de 1.4MPI. Inainte de resoftare aveam un consum de 9-9.1, dupa resoftare am un consum de 8.9-9(cifre date de computerul de bord). Nu prea ai cum sa conduci in acelasi stil pentru ca diferenta de putere, asa mica cum este, te cam "indeamna" sa apesi acceleratia.Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
-
Un bord facut de domnu Kristi duminica.Scuze de claritate dar sunt facute cu telefonul.Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
-
Salut. Masina nu are de unde sa stie cand tu ai uitat sa o inchizi astfel incat sa se inchida singura. Exista doua functii care se refera la inchiderea usilor:
*Autoblocare usi la depasirea unei anumite viteze - cred ca numele este destul de sugestiv
*Autoblocare usi dupa x secunde - aceasta functie intervine in momentul in care ai deblocat usile de pe telecomanda si in decurs de x secunde nu ai deschis nici o usa. Uch-ul sesizeaza acest lucru si blocheaza usile la loc, considerand ca a fost o deblocare accidentala.Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.
Comment
Comment