Resoftari,leduri,chei,decodare ECU,activari functii in Bucuresti,Cluj si MM

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Up..........
    Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• Up...........

Comment

• buna dimineata,
        mi-am montat modulul, functioneaza perfect, mai trebuie doar sa-i pun un telescop de brek!
        sunt multumit, merita investitia!
        sanatate si cati mai multi clienti!

Comment

• Multumesc. Numai bine.

Comment

• Up..........

Comment

• Up...............

Comment

• Interesanta satisfactia clientilor lui Kristi dupa remaparea motoarelor de 1.4, insa in cele 9 pagini citite, nu am vazut inca un singur post (argumentat) privitor la consumul de carburant (la acelasi stil de condus), DECI ? cine si-a facut remapare, poate ne da si noua un feedback despre consumul mediu la motorul de 1.4.
                Numai bine, si un UP si de la mine !

Comment

• Poate de la el nu... dar daca cauti pe forum o sa gasesti cel putin vreo 5 topicuri despre consumul dupa resoftare.. in condii de utilizare normala scade !. Normal ca daca te apuci si incepi hai sa vad cum merge masina o sa urce.
                  LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                  Enter the Matrix

Comment

• Am resoftarea facuta la Kristi aproape de un an la un motor de 1.4MPI. Inainte de resoftare aveam un consum de 9-9.1, dupa resoftare am un consum de 8.9-9(cifre date de computerul de bord). Nu prea ai cum sa conduci in acelasi stil pentru ca diferenta de putere, asa mica cum este, te cam "indeamna" sa apesi acceleratia.
                    Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king

Comment

• Un bord facut de domnu Kristi duminica.Scuze de claritate dar sunt facute cu telefonul.
                      Attached Files
                      Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king

Comment

• Mersi pentru poze.

Comment

• Up........

Comment

• La preference se poate activa ca sa se inchida portierele automata dupa 30 de secunde de exemplu daca uit sa incui masina?

Comment

• Salut. Masina nu are de unde sa stie cand tu ai uitat sa o inchizi astfel incat sa se inchida singura. Exista doua functii care se refera la inchiderea usilor:

*Autoblocare usi la depasirea unei anumite viteze - cred ca numele este destul de sugestiv

*Autoblocare usi dupa x secunde - aceasta functie intervine in momentul in care ai deblocat usile de pe telecomanda si in decurs de x secunde nu ai deschis nici o usa. Uch-ul sesizeaza acest lucru si blocheaza usile la loc, considerand ca a fost o deblocare accidentala.

Comment

• Anunt valabil.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google