Resoftari,leduri,chei,decodare ECU,activari functii in Bucuresti,Cluj si MM

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• As vrea sa te intreb ceva daca se poate. Si eu am un preferance din 2004 octombrie 01 si as vrea sa stiu cum se poate pune sau activa computerul de bord adica acele optiuni care indica consumul mediu, km ce se pot efectua pana la urmatoarea alimentare. Daca se poate cat costa si daca preyinta riscuri referitoare la soft. De mentionat am si eu varianta 6001

Comment

• Salut.

Vad ca esti din Satu Mare. Deci ca sa il montez eu singura sansa ar fi sa vii tu la Sighetu Marmatiei sau Cluj pentru ca drum la Satu Mare nu am in viitorul apropiat. Ar mai fi optiunea ca eu sa iti trimit kittul de instalare si tu sa il montezi. Lasa-mi o adresa de mail unde sa iti trimit manualul de instalare. Asa o sa vezi ce presupune instalarea si daca crezi ca te descurci. Cel mai greu consider ca e schimbatul unei memorii in bord deoarece trebuie un pic de indemanare cu letconul. Daca urmezi instructiunile din manual, nu exista probleme.
      Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• Originally posted by kristikapa View Post
        Salut. Din pacate nu am mai ajuns
        ai ajuns numa ca nu ai vrut sa vii....
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

• Am ajuns doar duminica si dupa o noapte de calatorit cu trenul nu am mai fost bun de nimic...Discutam detaliile maine la intalnire. Adica azi.

Comment

• Afecteaza in vreun mod kilometrajul general al masinii, ca mi-ai scris ceva de memoriii p-acolo

Afecteaza in vreun mod kilometrajul general al masinii, ca mi-ai scris ceva de memoriii p-acolo?

Originally posted by kristikapa View Post
            Salut.

Vad ca esti din Satu Mare. Deci ca sa il montez eu singura sansa ar fi sa vii tu la Sighetu Marmatiei sau Cluj pentru ca drum la Satu Mare nu am in viitorul apropiat. Ar mai fi optiunea ca eu sa iti trimit kittul de instalare si tu sa il montezi. Lasa-mi o adresa de mail unde sa iti trimit manualul de instalare. Asa o sa vezi ce presupune instalarea si daca crezi ca te descurci. Cel mai greu consider ca e schimbatul unei memorii in bord deoarece trebuie un pic de indemanare cu letconul. Daca urmezi instructiunile din manual, nu exista probleme.
            adresa de mail este spqr_s@yahoo.com
            Last edited by SPQR; 4 October 2009, 15:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ti-am raspuns pe mail.

Comment

• daca ar fi sa va recomand un loganist de 5 stele l-as recomand pe Cristi cu mare caldura, tuturor celor care vor sa i-si resofteze loganul.
                Se simte ca trage mai bine, consumul scade, nu mult dar semnificativ (depinde cum circulati).
                Plus de asta eu am toba sport inainte se auzea destul de "chinuit" motorul acuma se aude mai domol (chiar si la relantii) mai rotund, si nu mai trage de greu.

multumesc mult cristi ramane sa facem si bordul cat de curand
                http://www.youtube.com/watch?v=CqjwtuQAk-A

Comment

• sal

Cristi ce se mai aude de venirea in Oradea?

Comment

• @ W3f Mersi pentru feed back.

@ adyxzz Din pacate nu pot sa ajung nici in 10 cum planuiam. . O sa iti povestesc restul detaliilor pe mess.

Comment

• sal

bine Cristi, zi o ora cand esti on sau cand esti de obicei on pe mess si vb salutari

Comment

• up...................

Comment

• Up.............

Comment

• domnu...se poate sa ma ajuti si pe mine cu ceva...becurile de la clima....alea cu caldura...stii uh...nu imi mai merg delocde vreo 2 luni.....poti sa mi le faci albastre?
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Cand vii la Cluj, treci pe la mine si vedem ce putem face ;)

Comment

• oke domnu....cat de curand...
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google