Resoftari,leduri,chei,decodare ECU,activari functii in Bucuresti,Cluj si MM

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am mai vorbit noi legat de portbagaj.Ma poti rezolva cu deschiderea din telecomanda?
    Cumpar volan de Duster

Comment

• Salut, vii cumva la regionala de la cluj ?
      As vrea si eu cateva led-uri schimbate, deschidere portbagajului din teleomanda si cateva functii gen inchidere usi, etc.

Comment

• @bciprian82 Momentan nu pot anula antidemarajul la dci pentru ca ecu e un pic mai "pretentios" sa zicem. Spune-mi te rog ce problema ai ca poate o rezolvam altfel.

@soboBN Da. Il facem cumva numai sa ma intorc in tara.

@Razvy Cand e intalnirea, ca in ultima vreme am fost tare ocupat si nu sunt la curent cu ce e nou. Oricum, duminica dupa masa ajung in Cluj.
        Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• Cand ai timp si tot ce trebuie da-mi un PM si cat de repede pot vin la cluj.
          Cumpar volan de Duster

Comment

• Resoftare pentru Golf 5 1.4 faci cumva? daca da care ii pretul?

Comment

• Originally posted by kristikapa View Post
              @bciprian82 Momentan nu pot anula antidemarajul la dci pentru ca ecu e un pic mai "pretentios" sa zicem. Spune-mi te rog ce problema ai ca poate o rezolvam altfel.

@soboBN Da. Il facem cumva numai sa ma intorc in tara.

@Razvy Cand e intalnirea, ca in ultima vreme am fost tare ocupat si nu sunt la curent cu ce e nou. Oricum, duminica dupa masa ajung in Cluj.
              sapt viitoare marti-miercuri vin la cj sa-mi fac traseul la evacuare....ai timp sa ne jucam la soft?
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by kristikapa View Post
                Regionala e in 17-19 septembrie, la buru.
                In cazul in care nu vii acolo, eventual iti dau eu un telefon in 17, cand ajung in cluj.

Comment

• @donpedro Deocamdata nu ma bag la benzinare la Volkswagen.

@MS 41 NZN Saptamana asta sunt la Cluj. Ne auzim la telefon.

@Raxvy Nu sunt sigur ca ajung la regionala dar daca zici ca treci prin Cluj, o rezolvam aici. Scrie-mi pe PM ce te-ar interesa mai exact si stabilim apoi restul detaliilor

Comment

• Up..............

Comment

• Up..............

Comment

• Up..............

Comment

• Up..............

Comment

• Up..............

Comment

• salut
                              as vrea si eu activare cb
                              vb pe messenger
                              cristian23_pop@yahoo.com
                              mersi

Comment

• daca as vrea a doua cheie cu butoane (am laureat cu a doua simpla), sau eventual una breloc?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google