Am mai vorbit noi legat de portbagaj.Ma poti rezolva cu deschiderea din telecomanda?
Resoftari,leduri,chei,decodare ECU,activari functii in Bucuresti,Cluj si MM
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@bciprian82 Momentan nu pot anula antidemarajul la dci pentru ca ecu e un pic mai "pretentios" sa zicem. Spune-mi te rog ce problema ai ca poate o rezolvam altfel.
@soboBN Da. Il facem cumva numai sa ma intorc in tara.
@Razvy Cand e intalnirea, ca in ultima vreme am fost tare ocupat si nu sunt la curent cu ce e nou. Oricum, duminica dupa masa ajung in Cluj.Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.
Comment
-
Originally posted by kristikapa View Post@bciprian82 Momentan nu pot anula antidemarajul la dci pentru ca ecu e un pic mai "pretentios" sa zicem. Spune-mi te rog ce problema ai ca poate o rezolvam altfel.
@soboBN Da. Il facem cumva numai sa ma intorc in tara.
@Razvy Cand e intalnirea, ca in ultima vreme am fost tare ocupat si nu sunt la curent cu ce e nou. Oricum, duminica dupa masa ajung in Cluj.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by kristikapa View Post@Razvy Cand e intalnirea, ca in ultima vreme am fost tare ocupat si nu sunt la curent cu ce e nou. Oricum, duminica dupa masa ajung in Cluj.
In cazul in care nu vii acolo, eventual iti dau eu un telefon in 17, cand ajung in cluj.
Comment
-
@donpedro Deocamdata nu ma bag la benzinare la Volkswagen.
@MS 41 NZN Saptamana asta sunt la Cluj. Ne auzim la telefon.
@Raxvy Nu sunt sigur ca ajung la regionala dar daca zici ca treci prin Cluj, o rezolvam aici. Scrie-mi pe PM ce te-ar interesa mai exact si stabilim apoi restul detaliilorResoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.
Comment
-
Comment