Resoftari,leduri,chei,decodare ECU,activari functii in Bucuresti,Cluj si MM

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@liculicu Ai dreptate. Imi cer scuze. Am facut o confuzie.
    Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

F F F multumit

Foarte tare baiatul...Ce mai:cine stie, stie.....Am activat si eu la el cb-ul si am modificat ledurile din bord....Va recomand cu incredere....Are cele mai bune preturi si nu uitati ca e singurul de pe raza judetului Cluj care face asa ceva...Pe viitor o sa mai apelez si eu la el ca mai vreau cate ceva...

Comment

Schimbat lumini bord la Cristikappa, albastru cu rosu Arata super, apelati cu incredere la el, preturi bune

Comment

Voi reveni cu poze indeta ce la fac

Comment

@ kta_222282 & roko Multumesc pentru feedback-uri.

Comment

Bord facut de Kristikapa....

Comment

@ kta_222282 Ms si pentru poza

Comment

Kristikapa, nu ma uita...

Comment

Pe maine mai am ceva programat. Lasa-mi numarul de telefon si te sun sa vii dupa ce termin. E bine asa?

Comment

In zona iasi, vaslui , galati, tulcea este cineva care sa faca resoftare?

Comment

As fi interesat si eu daca ai veni la Galati !! Poate ne adunam mai multi din zona mentinuta de merfler !!

Comment

Eu la sfarsitul saptamanii planuiesc sa merg la Bucuresti. As putea ajunge si pe acolo. Vedeti cati doritori sunt. Id-ul meu de messenger este: cristim1988. Discutam acolo mai multe detalii.

Comment

Ok ! Am sa vorbesc cu baietii din Galati si poate vom fi mai multi !!Ti-am bagat id-ul de mess in lista!
                            Last edited by dany_6900; 25 November 2008, 15:22.

Comment

Domnu...Ms fain..Masina trage grozav si la deal...Ink nu is obisnuit sa intru in depasire cu a5a....Nu-i mai nevoie de a4a...Merge de rupe pamantu si cu a5a...Are un fluierat fain pe la 5500 de ture.Parca ii turbo;))am iesit cu consum de 6,3 de la cluj la mures si macar i-am dat...
                              is super multumit....Si nu o fost scump deloc....Nu imi pare rau deloc pt banii ce i-am dat...Mersi Cristi...Knd mai ai ceva nou si interesant anunta-ma...Ms fain...Sa ne auzim cu bine!
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

....Eu am facut resoftare la 1,6 ,schimbat becuri in bord,CB,totul e OK,super multumit....Si super ieftin la kristikapainca nu stiu pe cineva sa faca mai ieftin si binesucces in cont Cristi
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google