Buna ziua. Intrebare: dupa ce se opreste pe loc masina se deschid automat sau trebuie oprit motorul sau nici una nici alta si trebuie deschise de la butonul de pe bord. Banuiesc ca in cazul unui accident nu se deblocheaza ( mai ales daca este afectata bateria ). Multumesc.
Resoftari,leduri,chei,decodare ECU,activari functii in Bucuresti,Cluj si MM
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am activat 2 functii si modificat una la kristikapa.
- inchiderea usilor la 30km/h
- avertizare sonora la depasirea vitezei de 130km/h. sau 120? ceva peacolo
este acel buzer care il auzi cind uiti luminiile aprinse si deschizi usa. suna cam 8 secunde.
- mi-am activat eu functia de baleare stergatoare, iar kristikapa a modificat numarul de baleari. un sprit scurt face 3 baleari iar cel lung 5 baleari.
recomand inchiderea la o anumita viteza! singurul dezavantaj e ca cei din spate nu pot cobori fara sa ridice manual butonul sau sa deschizi din butonul de pe consolaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Cristi, am si eu o nelamurire, referitor la motivul pt care masina nu ar fi deja "tunata" din fabrica. Si cred ca motivul ar fi ca dupa modificarea asta la chip nu ar mai corespunde normelor de poluare, respectiv nu ar mai trece un ITP, prin cresterea cantitatii de benzina injectata crescand emisiile. Ce zici?
Comment
-
Da. E si asta unul dintre motive. De exemplu motoarele de pe Logan pe benzina sunt euro3 pana in octombrie 2006 iar dupa aceea euro4. Din cate m-am documentat eu nu exista nici o diferenta intre cele 2 motoare decat software-ul. Aceasta modalitate e folosita si de alti constructori nu numai de Dacia. Oricum daca faci resoftare nu se pune problema sa nu iei ITP-ul.Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.
Comment
-
buna
Salutare Cristi,Adi din Oradea te deranjeaza,uite ca si informatie deocamdata pretul pe activarea computerului de bord include toate functiile lui nu?deci 70ron apoi luminile de bord 100 ron asta include si schimbare culorii acolo unde arata ora,nivelul de combustibil,temperatura si celelalte nu?si cat e activarea avertizarii sonore pentru viteza excesiva?20 sau 40 ron deci in total 190-210ron?corect?cati km is pana in Cluj 150 de aici?astept raspuns de la tine si o sa te adaug in lista de mess idul meu e hus_adrian Merci
Comment
-
Salut.
Computerul de bord include toate functiile. Daca masina este fabricata pana in octombrie 2006 va avea si consum instantaneu. Ceea ce trebuie sa stii e ca pretul este 70 de ron in conditiile in care montez un buton separat pentru comutarea paginilor cb. Daca vrei sa pui maneta eu o montez dar va trebui sa o aduci tu.
Pentru schimbarea luminilor in bord pretul este 100 de ron. Se schimba si ledurile de la ecran. Culorile poti sa le alegi cum iti place. Cel mai mult am facut combinatia de albastru si rosu. Daca vrei mai pot schimba ledurile si in cele 4 butoane de pe consola (geamuri, dezaburire si blocare usi). Pretul este 10 ron/buton.
Functia aceea ti-o activez bonus, mai ales ca vii de la Oradea te costa si drumul...Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.
Comment
Comment