If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cumpar cele doua parti care alcatuiesc cochilia volanului, pentru Logan faza 1, de culoare neagra, numai in perfecta stare !!!
Astept oferte ! Multumesc !
salut...asta e ce am eu ...cochilie sh logan ph-1.Problema e ca acolo sus are un led de la alarma ...pe care l-am scos ...si o sa ramana gaura ...daca te intereseaza asa ...pret 40 lei cu tot cu transport...ms frumos
Esti un Domn !
Pune, te rog o poza si cu partea de sus desfacuta, ma intereseaza cum se prezinta locasurile in care intra suruburile de fixare !
Multumesc !
Duminica iti voi pune o poza si cu partea cu suruburile ...sunt plecat in weekend ...daca este OK....astept PM cu adresa ta ..si cu ce sa iti trimit,banuesc ca prin posta ...Iti zic ca nu are nici un defect la partea de prindere a suruburilor...Stima!
Esti un Domn !
Pune, te rog o poza si cu partea de sus desfacuta, ma intereseaza cum se prezinta locasurile in care intra suruburile de fixare !
Multumesc !
Salut ..ti-am atasat si poza cu locasurile de prindere...nu sunt rupte...am chiar si un surub care e pe ele ...si merge perfect infiletat ...atat doar ca are gaurica de la ledul de la alarma deasupra...daca te hotarasti ...astept PM ..cu adresa de livrare ...si curierul ...si pretul 40 lei cu tot cu transport cum am vb ...ms frumos !!
Din pacate si cochilia ta, ca si celelalte SH oferite, sufera de aceeasi problema : ghidajele suruburilor (cele de pe portiunea inferioara a cochiliei) sunt deteriorate ! In aceste conditii, ma voi orienta catre un produs nou.
Multumesc frumos pentru oferta, dar ... NU !
De unde vezi tu uzura in poza ...daca aceasta cochilie a fost desfacuta o singura data de pe masina ...si anume acum cand am dezmembrat masina ????....in fine e alegerea ta ...bafta la cumparare!!!
Nu ai de ce sa te superi ...In poza se vede clar cum cele doua ghidaje sunt fisurate. Prefer una fara aceste imperfectiuni.
Multumesc, din nou, pentru oferta ! Numai bine !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment