[Cumpar] Cochilie Volan Logan, Completa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Cumpar] Cochilie Volan Logan, Completa

Cumpar cele doua parti care alcatuiesc cochilia volanului, pentru Logan faza 1, de culoare neagra, numai in perfecta stare !!!
    Astept oferte ! Multumesc !

Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
    Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Astept oferte !
    Este vorba de aceasta componenta :
    Attached Files
    Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

are colegul @adrian22

Comment

Anunt valabil, inca mai caut !

Comment

Noua sau SH in perfecta stare, dar la un pret rezonabil !

Comment

noua 70ron?
            Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
            Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
            Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

cochilie

salut...asta e ce am eu ...cochilie sh logan ph-1.Problema e ca acolo sus are un led de la alarma ...pe care l-am scos ...si o sa ramana gaura ...daca te intereseaza asa ...pret 40 lei cu tot cu transport...ms frumos
              Attached Files

Comment

Esti un Domn !
                Pune, te rog o poza si cu partea de sus desfacuta, ma intereseaza cum se prezinta locasurile in care intra suruburile de fixare !
                Multumesc !

Comment

Solicitare inca valabila !!!

Comment

Originally posted by Fratello View Post
                    Solicitare inca valabila !!!
                    Duminica iti voi pune o poza si cu partea cu suruburile ...sunt plecat in weekend ...daca este OK....astept PM cu adresa ta ..si cu ce sa iti trimit,banuesc ca prin posta ...Iti zic ca nu are nici un defect la partea de prindere a suruburilor...Stima!

Comment

cochilie volan

Originally posted by Fratello View Post
                      Esti un Domn !
                      Pune, te rog o poza si cu partea de sus desfacuta, ma intereseaza cum se prezinta locasurile in care intra suruburile de fixare !
                      Multumesc !
                      Salut ..ti-am atasat si poza cu locasurile de prindere...nu sunt rupte...am chiar si un surub care e pe ele ...si merge perfect infiletat ...atat doar ca are gaurica de la ledul de la alarma deasupra...daca te hotarasti ...astept PM ..cu adresa de livrare ...si curierul ...si pretul 40 lei cu tot cu transport cum am vb ...ms frumos !!
                      Attached Files
                      Last edited by LeS051982; 3 September 2012, 23:43. Reason: poze

Comment

Din pacate si cochilia ta, ca si celelalte SH oferite, sufera de aceeasi problema : ghidajele suruburilor (cele de pe portiunea inferioara a cochiliei) sunt deteriorate ! In aceste conditii, ma voi orienta catre un produs nou.
                        Multumesc frumos pentru oferta, dar ... NU !

Comment

De unde vezi tu uzura in poza ...daca aceasta cochilie a fost desfacuta o singura data de pe masina ...si anume acum cand am dezmembrat masina ????....in fine e alegerea ta ...bafta la cumparare!!!

Comment

Nu ai de ce sa te superi ...In poza se vede clar cum cele doua ghidaje sunt fisurate. Prefer una fara aceste imperfectiuni.
                            Multumesc, din nou, pentru oferta ! Numai bine !
                            Attached Files

Comment

mai doresti cochilie?
                              iti pun maine niste poze cu ea

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google