e vechi anuntul.mai exact de 2 ANI.cititi cu atentie si data ultimului post!!!!!
de cel putin 2 ori a cerut sa se inchida topicul!
Vand Butoane Cu Impuls
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Iti taie mana jos merge mai departe pana sus si intre timp pica mana jos
)
Leave a comment:
-
....
Am o intrebare - daca prinde mana unui neatent, geamul se opreste sau si face treaba pana la capat?
Leave a comment:
-
Citeste tot topicul. Cred ca am zis de 5 ori ca eu am fost doar intermediar in afacerea asta. Tipul care le-a dat e un amic. Oricum n-o sa mai fac niciodata greseala asta de a intermedia ceva. Imi pare rau pt avionulnegru caruia i-am promis un set fara sa stiu cat e de neserios amicul meu. Rog un moderator sa inchida
Leave a comment:
-
exista si o poza cu butoanele alea?Originally posted by BOGDAN1709 View PostMai am 6. Am dat pana acum 10.
Leave a comment:
-
Bine ca ai zis bogdane, n-am nimic cu tine, inteleg ca ai facut doar legatura, sa stii ca nu-ti port pica sau ceva de genul asta. Se poate inchide! Bafta
Leave a comment:
-
Si daca mai aduce nu ma mai bag sa i le vand eu aici pe forum ca e neserios. Lui Avionulnegru i-a dat teapa, ca nu l-a sunat si cand i-am zis mi-a spus ca le-a dat altcuiva si am picat eu de fraier in fata lui avionulnegru, asa ca nu ma mai bag. Se poate inchide.
Leave a comment:
-
Cu impuls sau fara daca alarma are modul de ridicare geamuri ti le ridica .Originally posted by urobert25 View Post
)
nu stiu sigur, dar cred ca se pot lega la alarme pentru a ridica automat geamul la armare.
iar celelalte simple nu merg legate...Alta legatura nu vad, de ce se agita toata lumea...
Leave a comment:

Leave a comment: