Vand Butoane Cu Impuls

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Butoane Cu Impuls

Sunt butoane din acelea pt deschiderea electrica a geamurilor..In fine, stiti despre ce e vorba

pret: 60 ron/bucata

Butoane cu impuls??? 60 de ron cate ai???

sigpic

Comment

Sonykel vrei sa le iei pe toate? Mai lasa si la amarati

Comment

Mai am 6. Am dat pana acum 10.

Comment

Deci e tot butonu???

sigpic

Comment

Butoanele nu sunt ale mele. M-a rugat un prieten sa dau anuntul sa vad daca sunt persoane interesate. Cum spuneam, mai am 6 bucati

Comment

VREAU 2 bucati NEAPARAT!!!!!!!!!!! lasa si tu un PM cu un nr de telefon sau ceva!!! te rog mult de tot.

Comment

Da-mi pm cu adresa. Se poate inchide, avionulnegru le-a acontat pe ultimele.

Comment

O bagamiias..Hazna in ele treburi ma da lasati si la altii.. Repide va haladiti... Nu mai poti face rost de nici o bucata? :| Ca mi-ar trebui si mie 2.. Bucati..
                  LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                  Enter the Matrix

Comment

Dupa cum am zis si mai sus nu le aduc eu, un prieten face rost. Daca o sa mai aduca o sa-i spun sa mai rezerve si pt loganclub cateva bucati

Comment

Bogdane imi raspunzi si mie la PM??...Vreau neaparat butoanele alea

Comment

Bah frate, astea se cauta mai rau decat painea calda. Cand aduci eu vreau 2 butoane. Neaparat.

Comment

@avionulnegru: treaba e ca eu plec in concediu 2 sptamani. Lasa-mi adresa si o sa ti le trimita prietenul meu cu plata prin ramburs.

Comment

Eu tot nu inteleg care e smecheria cu botoanilii astea?????Sunt mai rezistente sau ce?
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Printr-o apasare scurta se inchide/dechide tot geamul, nu mai trebuie sa tii apasat.

Asta este diferenta.
                              B-69-URC

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google