up.....................
Vand Banda Led Smd 5630
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am luat si eu ieri 6 benzi de la Gabi. Foarte ok,recomand! Am pus una in lampa de la nr de inmatriculare si imi place cum se vede . In weekend daca e frumos o sa pun in portabgaj,la picioare in spate si in fata si voi pune poze. Mersi GabiY!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by gaboneygg View Postcu placere. pentru portbagaj iti recomand o banda de 12 smd (eu am pus cu 18). o pui pe dinafara cu banda dublu adeziva.Y!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by 191ZUZ View PostAm luat si eu ieri 6 benzi de la Gabi. Foarte ok,recomand! Am pus una in lampa de la nr de inmatriculare si imi place cum se vede . In weekend daca e frumos o sa pun in portabgaj,la picioare in spate si in fata si voi pune poze. Mersi Gabi
Numai bine.
Comment
-
O poza cu banda de la nr-ul de inmatriculare!
Ps: Banda am bagat-o in lampa din spate,nu am lipit-o de bara..s-a incadrat in acea lampa. Poza e cu telefonul...in realitate se vede perfectAttached FilesY!M: alexut.style
Comment
-
asa am facut si eu,exact ca tine intra perfect,lumina este alba dar in poza pare albastra,in realitate se vede super.Attached Files
Comment
Comment