Vand Banda Led Smd 5630

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• up.....................

Comment

• Am luat si eu ieri 6 benzi de la Gabi. Foarte ok,recomand! Am pus una in lampa de la nr de inmatriculare si imi place cum se vede . In weekend daca e frumos o sa pun in portabgaj,la picioare in spate si in fata si voi pune poze. Mersi Gabi
      Y!M: alexut.style

Comment

• cu placere. pentru portbagaj iti recomand o banda de 12 smd (eu am pus cu 18). o pui pe dinafara cu banda dublu adeziva.

Comment

• Salut Ai cumva aceasta banda cu 6 leduri Smd 5630 si in culoarea rosie? Si daca da, sunt la acelasi pret te rog?

Comment

• vali deocamdata nu s-a fabricat. nu exista decat alba. dar gasesti rosie cu smd 5050, e buna si aia dar sa fie cu 60 smd/metru
            Last edited by gaboneygg; 20 March 2013, 17:41.

Comment

• Originally posted by gaboneygg View Post
              cu placere. pentru portbagaj iti recomand o banda de 12 smd (eu am pus cu 18). o pui pe dinafara cu banda dublu adeziva.
              Pai in portbagaj o sa pun o banda care am acuma in fata la pedalier superflux si in locul ei pun astea de la tine sa fie toate la fel

Comment

• Originally posted by 191ZUZ View Post
                Am luat si eu ieri 6 benzi de la Gabi. Foarte ok,recomand! Am pus una in lampa de la nr de inmatriculare si imi place cum se vede . In weekend daca e frumos o sa pun in portabgaj,la picioare in spate si in fata si voi pune poze. Mersi Gabi
                Asteptam poze cu cea de la nr de inmatriculare in special!!
                Numai bine.
                MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• O poza cu banda de la nr-ul de inmatriculare!

Ps: Banda am bagat-o in lampa din spate,nu am lipit-o de bara..s-a incadrat in acea lampa. Poza e cu telefonul...in realitate se vede perfect
                  Attached Files

Comment

• asa am facut si eu,exact ca tine intra perfect,lumina este alba dar in poza pare albastra,in realitate se vede super.
                    Attached Files

Comment

• super treaba baieti, eu am nevoie de una singura, as vrea sa stiu daca gaboneyg, trimite si una, sau trebuie sa caut si alti doritori si la cand voi comanda ei imi iau si eu?
                      MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• up............................

Comment

• Ieri cu toate ca a fost frig am montat benzile de leduri in fata la picioare. Imi place cum lumineaza,se vede bine...cand da caldura o sa pun si in spate si revin cu poze sa vedeti cum se vede

Comment

• up...........................

Comment

• salutare.cam cate module are o rola?

Comment

• 60 smd-1metru deci 300 rola de 5 metri

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google