Consola Centrala SANDERO, Pe LOGAN

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pentru cei interesati de console , mergeti la dacia ca acolo gasiti. Eu am dat comanda azi si imi vine vinerea asta . Costa vreo 55 ron .Succes
    1.2 TSI

Comment

la dealer? si ce ceri consola centrala Sandero sau trebuie sa le spui codu?
      Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

ilduci de mana pe omulet langa un logan facelift sau un sandero si arati ce vrei. MIE MIA COMANDAT GRESIT PRIMA DATA DAR CAND M-AM DUS SI AM ARATAT CE VROIAM a inteles
        1.2 TSI

Comment

Maine ma duc sa dau o comanda si sa imi zica si pretul.Mersi!
          Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

am pus si eu vine perfect.
            1.2 TSI

Comment

Partea din fata a aconsolei se mufeaza perfect cu partea de sub frana de mana sau trebuie schimbat tot traseul? Sau tot traseul e 55 ron?
              sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

sustin intrebarea lui ciuciosu
                peste tot e 55 ron ?
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

pretul este 55 ron pentru partea de sub bord cu schimbator de viteze. La primil momtaj totul vine ok daca partea din spate de la frana de mana nu este distrusa. La ITP mi-au smuls partea din spate de la frana cand au testat frana , caci am si cotiera care nu este originala .
                  Oricum intentionez sa cumpar si partea din spate. Succes la schimbari.
                  1.2 TSI

Comment

aveti acreva ceva poze cat se taie din consola asat acle mici ajustari ....ms ;)
                    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google