Scuza- ma de intirzierea raspunsului,nu a mers netul 2 zile. Da trimit, dar numai sa-mi spui ce varianta vrei,pentru ca pina la stoc nou nu mai am decit una cu alarma.
Chei Tip Briceag
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu as vrea modelul cu alarma dar as vrea sa imi spui daca ambele chei devin functionale si ce trebuie facut ptr acest lucru! Daca ai mai spus SORRY!
Comment
-
Auzi se poate face copie si dupa cheie de VW? Si daca modelul cu alarma are si inchidere centralizata la buton, ca eu nu am numa cand bag cheia in usa sa o inchid atunci se inchid toate, asta e la VW ca la logan am inchidere din cheieD
Comment
-
Imi cer scuze dar chiar daca scrie eu tot nu am priceput
si anume urmatorul aspect...La pretul de "300 cu alarma" mata imi dai si alarma sau trebuie sa am eu alarma montata deja pe masina?
montajul il faci dumneata sau trebuie sa mesteresc eu?
multumesc
Comment
-
Originally posted by PAULIC View PostVind chei tip briceag perfect compatibile cu loganul . Poate sa fie cu alarma sau fara alarma. Cheia e functionala din toate punctele de vedere. Are functie de inchis deschis,deschidere portbagaj,inchidere geamuri la armare, pentru cine are modul comfort. Cheia este bruta. Trebuie copiata cheia masinii si pus cipul din cealalta cheie ,montata interfata, si veti avea doua chei briceag de la ultimul model de audi functionale in totalitate. La modelul cu alarma totul se face din cheie.
Pretul pentru cele cu alarma este de 300 ron, iar pentru cele fara alarma 200 ron
Tel.0723161553
Comment
-
As vrea si eu un set de chei daca mai ai, dar totusi cum se monteaza ? la logan sunt 2 butoane, la asta vad 3, am inchidere centralizata . Astept pm, iti las si un yahoo mariusd444@yahoo.comLogan/Fluence
Comment
Comment