Butoane Geam Cu Impuls

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am o intrebare - daca prinde mana unui neatent, geamul se opreste sau si face treaba pana la capat?

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
      Sunt butoane? Adica le inlocuiesc pe cele care le am acum sau e vorba de "celebrul" montaj adaptat in spate?
      Spor la vanzare.
      da le inlocuiesc pe cele vbechi sint originale

Originally posted by kissfm View Post
      Am o intrebare - daca prinde mana unui neatent, geamul se opreste sau si face treaba pana la capat?
      chiar daca e vorba de un buton cu impuls sau unul fara daca intimpina o frinare se decupleaza deci geamul se opreste
      daca prinde mina cuiva in ambele cazuri tind sa cred ca cele cu impuls sunt mai sensibile

Originally posted by cypi View Post
      Si eu as fi interesat sa iau asa ceva dar dak mai lasi ceva la pret ca la asa un pret/buton .... Mai greu...
      i-asi jigni pe cei care au cumparat la pretul asta plus de asta este pretul real te poti interesa la orice reprezentanta dacia
      Last edited by NerviiMei; 23 July 2008, 18:36. Reason: postare consecutiva.

Comment

Din nou intervin, si posibil sa iau iar "premiu", dar imi asum responsabilitatea.
        Pretul este bun, pt ca nu gasesti mai pe nicaieri, inclusiv la reprezentanta Dacia.
        In alta ordine de idei, cand se gaseau la dealer, erau 120 ron (cel putin la Adras Oltenitei Buc).
        Bafta la vanzare.

Comment

Mai am citeva butoane.Sper ca cei care au cumparat sunt multumiti de ele.

Comment

Au ajuns si la mine si sunt f multumit sunt originale .Bafta la vinzare

Comment

Mai e un buton

Comment

Originally posted by solosebastian View Post
                Mai e un buton
                Il mai ai ?

Comment

)))))))))))))))))
                  sigpic

Comment

Mi se pare exagerat 150ROn. Au in Vitan la tarabe cu 80 RON bucata.
                    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Intrebare.E cu impuls..Adica apesi o data pe el si se ridica.Dar si coboara daca apas numai odata?
                      Cumpar volan de Duster

Comment

Da, coboara.

Comment

Bafta la vanzare.

Comment

Sa speram ca o sa aiba vanzare la scorul asta.
                            Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Originally posted by usurelu_okok View Post
                              Mi se pare exagerat 150ROn. Au in Vitan la tarabe cu 80 RON bucata.
                              Sunt cu modul separat sau ca alea originale ? Se inlocuiesc pur si simplu ?
                              sigpic

Comment

Are vanzare...Ca romanul vrea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google