Donatii.............

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• donez maneta stergator berlina fara CB si capac fals buton dezaburire in Bucuresti.

Comment

• Originally posted by detail View Post
      donez maneta stergator berlina fara CB si capac fals buton dezaburire in Bucuresti.
      Up cu maneta si butonul, se completeaza lista cu consola schimbator de viteza Ph1. (folosita 9 luni si cu urme de cafea in ea)

Comment

• despre ce consola vorbesti detail?? cea care contine bricheta si suportul de pahare???
        sigpic
        The MVP

Comment

• Yes sir!...

Comment

• nu are nimeni un spoilar de mcv spart ofer chiar si ceva pe el o seara buna

Comment

• detail vreau eu consola te rog da un pm ca sa o iau.Mersi mult.
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Acum te-ai trezit, ca ti-o aduceam eu, sunt in Brasov...

Comment

• are cineva 2 ace de la turometru si kilometraj incolore si le tine degeaba? poate le-au ramas celor care si-au pus folie prestije. cu stima

Comment

• eu am ramas nu mai cu serografia ca acele le am pierdut imi pare rau ti le dadeam degeaba

Comment

• ahh bune mai erau

Comment

• am eu, cum facem? imi lasi o adresa ceva sa ti le pun la posta/curier?

Comment

• Ti-am lasat PM. Prin posta romana te rog. Multumesc foarte mult. Cu stima.
                          Am uitat sa zic de ce le vreau. Pe ale mele le-am donat lui spark88
                          8\
                          Last edited by Cezar; 30 April 2009, 09:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• donez,ptr un tico ,lampi semnalizare fata ,doar sticla ,stanga impecabil ,dreapta spart dar lipit,..........
                            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Donez o bara fata logan berlina, albastru mineral, zgariata bine.
                              Numai Bucuresti.

Comment

• donez set paravanturi ptr. fata ,dreapta bun ,stanga ii din doua bucati.............
                                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google