Donatii.............

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Au plecat filtrele spre voi....Sa va fie de folos
    Bafta

Comment

Donez si eu 2 jaluzele de masina, lungime 40 de cm, din alea care se prind in ventuze, sunt aproape noi

Comment

Mi-ar place mie dar nu stiu cum facem ca sunt din hd. Poate costa mai mult posta decat ele.

Comment

Ma bucur din suflet ca aveti ce dona, felicitari .........
          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Multumim spark88 ...Am primit mesajul tau astazi.. Si am incercat sa te sun...O sa mai incerc si maine
            multumesc inca o data
            0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by gionik View Post
              Am atasat si niste poze cu stergatoarele, ca sa vada lumea despre ce este vorba.

Eu stau in militari si pot sa ma deplase oriunde in acest cartier deci le-as vrea eu daca le donezi

Comment

hai ca am si eu ceva de donat, dar sa vedem dak e de folos pt cineva : comutatorul pentru stopurile pe frana, cel care vine sub pedala de frana.
                sigpic
                The MVP

Comment

07HZP a primit protectiile de difuzoare...Il astept cu poze la finalul lucrarii
                  sigpic

Comment

Originally posted by laur200445 View Post
                    Eu stau in militari si pot sa ma deplase oriunde in acest cartier deci le-as vrea eu daca le donezi
                    Salut....Daca poti sa vii astazi pe la mine pe la munca, le donez cu cea mai mare placere. Eu ajung la birou dupa ora 10-10.30. Cladirea se afla pe Str. Preciziei Nr.1 (cum intri de pe Iuliu Maniu, pe Valea Cascadelor, la primul semafor faci drapta, iar pe partea stanga este o cladire Gri cu Rosu, vis-a-vis de Dacoserv, si intri acolo in parcarea cladirii, dupa ce treci linia de tramvai)

sigpic

Comment

Eventual sa ma anunti daca a sosit coletul uite id-ul meu spark2006_boy

Comment

Salutare! Foarte buna ideea! Off topic- Momentan n-am ce sa donez "strict legat de masini", dar ma gandesc ca putem face si altceva, la nivelul LOGAN CLUB. Asta depinde de administrator. Personal am destule hainute pentru copii si s-ar putea face o actiune la sfarsit de an, stiu eu, de Craciun...Ce parere aveti?
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Da foarte buna idee ........

Comment

Haideti cu curaj, faceti curat pe la voi si donati tot ceea ce va incurca! Ceea ce va incurca pe voi ar putea fi folositor pentru altii

Comment

As avea si eu ceva de donat.
                              Sunt piese bune care poate trebuie cuiva.

Pentru Logan donez 2 stergatoare originale de fabrica folosite 1 zi.

Pentru BMW E34 donez urmatoarele: role, pompa apa, intinzator, brat stergator stanga, pompa ambreiaj, cilindru ambreiaj, ceasuri bord cu 260km/h, dar fara folia originala.

Mai am 4 cauciucuri pe 14 de 185, 2 in stare foarte buna iar celelalte 2 satisfacatoare.

Comment

Bare transversale fara suporti,ptr.Logan berlina .........
                                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google