Donatii.............

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai ai serigrafia?
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• La ace m-as baga eu daca alindrgn vrea doar serigrafia.
      Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• da...eu vreau doar serigrafia. acele poti sa le dai lui kristikapa ...asteptam raspuns georgeand21
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• am o rugaminte , am doua stopuri de tico , normale ,cel din stanga este bun iar cel din dreapta a fost spart dar reparat cu superglue , in rest ok le donez cuiva care are nevoie de ele, toate bune ........despre astea ii vorba.
          Attached Files
          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• il vreau eu pe cel din stanga

Comment

• Vlad c imi pare sincer rau dar se vor duce in capitala la SSI........
              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Donez bara spate Logan gri perla crapata 1 cm ,insesizabil .Si 2 difuzoare Blaupunkt.
                Last edited by cristizzi; 26 January 2009, 22:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @cristizzi difuzorele le vreau eu ptr un prieten !ms

Comment

• Originally posted by cristizzi View Post
                    Donez bara spate Logan gri perla crapata 1 cm ,insesizabil .Si 2 difuzoare Blaupunkt.
                    mi-ar placea mie sa o iau! Chiar daca masina mea este albastru marin o sa o vopsesc... de fapt asta e si intentia mea... sa vopsesc toata bara in culoarea masinii...
                    sigpic

Comment

• Originally posted by cristizzi View Post
                      Donez bara spate Logan gri perla crapata 1 cm ,insesizabil .Si 2 difuzoare Blaupunkt.
                      dc nu ai dat-o o iau eu da-mi un sms 0723255256

Comment

• Vreau eu serigrafia te rog sunama sau dami un mesaj la 0743048988 urgent.multam fain.
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• pentru tine am cerut serigrafia sebi...doar ca george a uitat ca a postat aici, si i-am trimis si pm si nu mi-a raspuns

Comment

• Donez si eu serigrafie si ace negre originale...ca eu le-am schimbat.Cine e interesat,plateste taxele postale.

Comment

• Vicol gabriel vreau eu serigrafia si acele te rog mult de tot trimitele cat mai urgent.Multam fain.Ti-am dat P.M.

Donez si eu paravanturi de MCV de pe partea dreapta fata si spate.Da-ti un pm.sau 0743048988
                              Last edited by sebi8ta; 30 January 2009, 01:45. Reason: Automerged Doublepost
                              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Salut, daca se potrivesc paravanturile de pe spate de MCV pe berlina si sunt de culoare inchisa le-as vrea eu mersi mult

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google